Ve Emir Sarıgül istifa etti

Ve Emir Sarıgül istifa etti

Şişli Belediyesi Başkan Vekili ve Koordinatör Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül bugün itibari tüm görevlerinden istifa etti. Emir Sarıgül bu gün itibari ile CHP’nin 29 meclis üyesinden biri olarak görevine devam edecek.

YAPTIĞIMIZ HABERLERİN DOĞRULU BİR KEZ DAHA İSPATLANDI

Yıllardır Şişli’nin nabzını tutan tek gazete olarak; Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatına rağmen Şişli’de tehlikenin devam edeceğinin haberini yapmıştık. Çok geçmeden de yaptığımız haberlerin doğruluğu bir kez daha gün yüzüne çıktı. Şişli’de sular yine durulmadı ve sonunda istifa geldi.

SARIGÜL İNÖNÜ AİLESİ’NİN AÇIKLAMALARINI YALANLADI

Hayri İnönü’nün ve eşi Doç. Nazlı İnönü’nün açıklamalarını yalanlayan Emir Sarıgül; ‘Meclis Üyesi olarak Şişli’ye hizmet etmeye devam edeceğim’ diyerek açıklamalarına devam etti.

"Bildiğiniz gibi, CHP olarak 30 Mart yerel seçimlerinden sonra, yurttaşlarımızın teveccühüyle 29 meclis üyemizle beraber Hayri İnönü'nün başkanlığında göreve başladık.

“GÖRÜŞ ALMADAN DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ”

Ne yazık ki, zaman içinde Sayın Hayri İnönü ile meclis grubumuz arasında yönetim anlayışından kaynaklanan bir uyuşmazlık olmuştur. Hayri Bey, Meclis Grubumuza danışmadan, görüş almadan, hatta bilgi dahi vermeden, yönetimde ciddi değişikliklere gitmek istemektedir.

“GENEL BAŞKANIMIZ BİRLİKTE UYUM İÇİNDE

HİZMET EDİN TALİMATI VERMİŞTİ”

Birkaç gün önce, Genel Başkanımızın huzurunda, Hayri Bey ve şahsımın katıldığı bir görüşme gerçekleşmiştir. Bu görüşmede, Genel Başkanımız, Şişlimize birlikte uyum içinde hizmet etmemiz konusunda bizlere talimat vermiştir.

“HAYRİ BEY DEĞİŞİKLİKLERDE ISRARCI OLDU”

Ancak CHP Meclis Grubu olarak, bugüne kadar partimizin yıpranmaması, zarar görmemesi için verdiğimiz tüm uğraşlar ne yazık ki sonuçsuz kaldı Hayri Bey, grubumuzun görüşlerini almadan istediği değişiklikleri yapma arzusunda ve bunda ısrar etmektedir."

“HAYRİ İNÖNÜ’YE HİZMET İÇİN FIRSAT”

"Gelinen bu noktada, her fırsatta Belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere  Şişli Belediyesi Başkanvekilliği ve Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum"

“HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA HAZIRIZ”

"Sizlerin huzurunda, buradaki belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Şişli'mize hizmet etmeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Bununla birlikte, yine 29 Meclis Üyesi arkadaşımla birlikte Gerektiğinde partimiz için her tür fedakarlığı yapmaya hazır olduğumuzu da vurgulamak isterim." Diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

SARIGÜL İSTİFA ETMESEYDİ YETKİLERİ ALINACAKTI

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü bu istifa olayı gerçekleşmeden bir gece önce Emir Sarıgül’e bağlı olan birim müdürlüklerini kendisine bağlamak üzere hareket geçmişti. Emir Sarıgül’ün bu gelişmeleri öğrenmesiyle de istifa etme kararı aldığı ifade ediliyor. İnönü Sarıgül’ün bu açıklamasıyla da Emir Sarıgül’e bağlı olan sadece Özel Kalem Müdürlüğü’nü kendisine bağlayarak resmi yazıyla tüm müdürlüklere duyurmuştu.

HASSAS MÜDÜRLÜKLERİ DE KENDİNE BAĞLADI

İnönü; Özel Kalem, Zabıta, Teftiş Heyeti, İç Denetim Birimi ve Entegre ve Yönetim Sistemleri müdürlüklerini ve belediye encümenine havale yetkisini de kendisine bağladı.    

Şişli Gazetesi olarak aldığımız istihbaratlarda ise bu görevden almaların devam edeceği yönünde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.