Ve Şişli'nin Belediye 'Başkan' adayı Muammer Keskin oldu!

Ve Şişli'nin Belediye 'Başkan' adayı Muammer Keskin oldu!

Şişli’yi Şişlililer yönetecek diyen Muammer Keskin CHP’nin ve Şişli’nin belediye başkan adaylığı kesinleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  Merkez Yürütme Kurulu'na Şişli Belediye Başkanlığı'na aday olarak Muammer Keskin'i önermişti CHP Parti Meclisi’nden de geçen Muammer Keskin Şişli Belediye Başkan adaylıığı kesinleşmiş oldu.

KESKİN'İN ADAYLIĞI İLE ŞİŞLİ'Yİ ŞİŞLİLİLER YÖNETECEK
CHP ve Şişlilinin beklediği gerginlik sona ermek üzere. Şişli dışından önerilen adaylardan ve onca ayak oyunlarından sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muammer Keskin'i Şişli Belediye Başkanlığı'na aday yapması ile Şişli rahat bir nefes aldı. Keskin'in adaylığı ile Şişli'yi Şişlililer yönetmeye de başlamış olacak.

KESKİN HER DÖNEM ŞİŞLİ İÇİN MÜCADELE ETMİŞTİ
Muammer Keskin her dönem Şişli'nin daha iyi yaşanabilir bir ilçe olması için mücadele etmişti. Dolayısı ile Şişli'yi ve Şişlilileri en iyi tanıyan biri olarak Şişli'nin kaderini değiştirecek bir isim olacak.

ŞİŞLİ'NİN KADERİ ARTIK DEĞİŞECEK
Muammer Keskin hem Mali Müşavir olması hem de Şişli'deki tüm dengeleri bilen biri olarak Şişli'nin kaderini değiştirebilecek bir başkan olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 
Şişli Belediyesi'nin maddi sıkıntılarını uzmanlık alanının mali müşavir olması nedeniyle kısa sürede çözebileceği ifade ediliyor.
İyi bir Şişlili olan Keskin; Şişli'deki tüm dengeleri, sorunları bilmesi ve ciddi bir bilgi birikimine sahip olması nedeniyle Şişli'nin kaderini değiştirebilecek başkan olacağı daha şimdiden tüm Şişlililer tarafından konuşulma başlandı.

CHP'DE VE ŞİŞLİ'DE ARTIK KAVGALARA SON VERİLECEK
Keskin'in Şişli'yi kucaklayan ve uzlaşmacı kişiliği ile Şişli'de yaşatılan kutuplaşmalara ve gerginliklere de son vereceğine kesin gözüyle bakılıyor. 
Yıllardır hem CHP Şişli Teşkilatı'nda hem de Şişli'de her dönem kutuplaşmalar ve kavgalar yaşanmaktaydı. Keskin'in tüm bu kutuplaşma ve kavgalara da son vereceği belirtiliyor. 
İşte Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin:

MUAMMER KESKİN KİMDİR?
1954 Ardahan doğumlu. İlk, orta ve Lise eğitimini Ardahan'da tamamladı. Üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. 1992 yılında da Atatürk Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Bölümü'nden mezun oldu.
İlk iş deneyimi olarak İstanbul Belediyesi'nde çalışmaya başladı. Aynı zamanda Genel-İş Sendikası'nda çeşitli kademelerde görev aldı. 1982 yılına kadar İstanbul Belediyesi'ndeki görevini çeşitli birimlerde sürdürdü.
1982 yılında kısa dönem olarak askerlik görevini tamamladıktan sonra, 1982-1985 yılları arasında İstanbul Koca Mustafa Paşa Lisesi'nde öğretmenlik yaptı.
1985 yılından itibaren Şişli'de muhasebe mesleğini icra etmeye başladı. Aynı tarihlerde Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği kuruluşunda aktif rol aldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üye ve yönetici olarak görevler aldı.
1990'lı yıllarda Sosyal Demokrat Değişim Dergisi Kurucu Üyesi olarak derginin yayınlanmasında katkı sundu. 
1991-1995 yılları arasında Sosyal Demokrat Halkçı Parti Şişli İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. İlçe, İl ve Kurultay delegeliği yaptı. 
1998-2006 yılları arasında İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürdü. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşaivrler Odası Akademisi Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu.
Halen Türkiye Sosyal Siyasi Araştırmalar Vakfı (TUSES) Genel Sekreterlik görevi görevi ve Türk Onkoloji Vakfı Genel İdare Kurulu Üyeliği devam etmektedir. 
SMM Denetim A.Ş.'de kurucu ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Şişli'de Mali Müşavirlik mesleğini sürdürmekte olan Keskin evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.