Volkan Sipahi Atlasspor’dan ayrıldı

Volkan Sipahi Atlasspor’dan ayrıldı

Süper Amatör Lig takımlarından Atlasspor forması giyen tecrübeli oyuncu Volkan Sipahi takımından ayrıldığını açıkladı.

Süper Amatör Lig takımlarından Atlasspor forması giyen tecrübeli oyuncu Volkan Sipahi takımından ayrıldığını açıkladı.

Orta saha ve kanatlarda oynadığı futbol ile göz dolduran başarılı oyuncu oynadığı takımların hücum gününü arttırması ve yaptığı asistlerle tanınıyor.

1990 doğumlu Volkan Sipahi ” Çok güzel günler geçirdiğim ve çok iyi dostluklar edindiğim Atlasspor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Bundan sonraki maçlarında Atlasspor’a ve değerli hocası Mehmet Berk Güngör’e sonsuz başarılar dilerim. Transfer döneminde gelecek olan teklifleri değerlendirerek en iyi kararı vereceğim ”dedi.

Futbola 2002 yılında Sultangazispor’da başlayan oyuncu, 6 sezon burada oynadıktan sonra Zeytinburnuspor’a transfer oldu ve beş sezon geçirdiği lacivert beyazlı ekibin üçüncü sezonunda profesyonel oldu. 2011 yılında CFS Bağcılarspor’la amatör liglere dönen başarılı kanat oyuncusu sonrasında Bartınspor, Tekirdağspor, Arnavutköy Belediyespor, Yeşilköyspor, Modafenspor, Leventspor, Feriköyspor ve Atlasspor formalarını giydi.

29 Yaşındaki başarılı oyuncunun kariyerinde Türkiye kupasında 1 maçı, TFF 2.Ligde 32 maçı 1 golü, TFF  3.Ligde 29 maçı ve BAL’da 65 maçta 4 golü bulunuyor.

Murat Nazik

volkan-sipahi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.