Yahya Kemal'de hedef Süper Amatör lig

Yahya Kemal'de hedef Süper Amatör lig

Süper Amatör kümeden geçen sezon şanssız bir şekilde 1.Amatör kümeye düşen Yahya Kemal Spor’da hedef tekrar Süper Amatör lige çıkmak.

Süper Amatör kümeden geçen sezon şanssız bir şekilde 1.Amatör kümeye düşen Yahya Kemal Spor’da hedef tekrar Süper Amatör lige çıkmak.

Yeni sezon planlamasını bu yönde yapan Kağıthane temsilcisi Yahya Kemal Spor Yönetimi,Taraftarı,Futbolcusu ve teknik kadrosu ile kenetlenmiş durumda.

Haftanın 4 günü kendi tesislerinde idman yapan takımın takımın tecrübeli hocası Metin Boğa ‘’Sorumluluğumuzu biliyoruz semtin, taraftarın beklentilerini biliyoruz. Bu konuda bizlere çok yardımcı olan bir yönetim ve sportif direktörümüz var. Bunun bilincinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takım olarak iyi bir takımız. Geçen seneki kadromuza yaptığımız transferlerle gücümüzü artırdık. Çok önemli nokta transferler yaptık. Genç kadromuzu tecrübeli arkadaşlarla takviye yaptık.

Galata’dan Orhan, Beyoğlu Yeniçarşı’dan Önder ,Çeliktepe Spor’dan Halit , Can ve Anıl, Mecidiyeköy Spor’dan Anıl ,Kuruçeşme’den Kayhan ve eski futbolcularımızdan Cavit ve Yahya bu sene Yahya Kemal’in başarısı için ter dökecek futbolculardan.. İki mevkiye daha transfer yaparak transferi kapatıp lige hazırlanacağız.

SAL ligine çıkmak için önümüzde hiçbir engel yok. Eğer başarı gelecekse bu çalışmakla ve özveriyle olacaktır. Çok çalışmak zorundayız. Futbolcu kadeşlerim eğer bu başarıda katkılarının olmasını istiyorsa bunu ispat etmek zorundalar. Çok çalışmak durumundalar. Formalarında iğne ucu kadar kuru yer kalmamalı terden sırılsıklam olmalılar.

Bu arada İmkan ve destek konusunda bizlerin her zaman yanımızda olan başkanımız  Şefik Kadıoğlu’na, Asbaşkanımız Hüseyin Calay’a, Sportif direktörümüz İlhami Kılıç’a ayrıca teşekkür etmek isterim. Bizim her idmanımızda yanımızdalar.

Teknik ekip olarak İstanbul’un sayılı Kondisyener ve yardımcı  hocalarından olan Hamit Yetim hocam ile çalışmanın ayrı bir yeri olduğunu belirten Boğa tüm takımlara başarılar dilerim.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dedi.

yahya-kemal1.jpgyahya-kemal2.jpgyahya-kemal3.jpgyahya-kemal4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.