Yahya Kemal'de Metin Boğa Dönemi

Yahya Kemal'de Metin Boğa Dönemi

Bu sene1. Amatör kümeye düşen ve taraftarlarını üzen Yahya Kemalspor yeniden Süper Amatör’e çıkmak için kulübe daha öncesinde çeşitli hizmetlerde bulunan kendi öz evlatlarında çareyi buldu.

Bu sene1. Amatör kümeye düşen ve taraftarlarını üzen Yahya Kemalspor yeniden Süper Amatör’e çıkmak için kulübe daha öncesinde çeşitli hizmetlerde bulunan kendi öz evlatlarında çareyi buldu.

Sportif Direktörlüğe daha önce kulüpte A takım antrenörlüğü yapmış olan İlhami KILIÇ, Teknik Direktör olarak kulüpte Alt yapı ve Futbol Okulları Antrenörlüğü yapmış Metin BOĞA ve Yardımcılığına A Takım Yard. Antrenörü ve Genç takım Antrenörlüğü yapan A.Hamit YETİM getirildi.

Takımın 1.Amatör kümeye düşmesinin ardından toplanan Yahya Kemal Spor Yönetim Kurulu, yeniden Süper Amatör lige çıkmak için çözüm yolu olarak, takımı kendi küllerinden doğurmaya karar verdi.

Bu amaçla daha önce Kulüpte çeşitli görevlerde bulunan  Metin BOĞA ,İlhami KILIÇ ve A.Hamit YETİM’e teklif götürülmesine karar verildi.

İmzalar atıldıktan sonra konuşan Metin Boğa:’’Zor günlerde Dümene geçmek cesaret ister.Takımım 1. Amatör Lige düşmüş olabilir ama yeniden SAL çıkacak güçte ve inançtayız.Yönetimiyle, oyuncusuyla, seyircisiyle elele vererek hakettiğimiz yerde olacağımıza inancım tam. Sportif Direktör İlhami Kılıç hocanın daha önceki deneyimlerimden de faydalanarak ekibimle beraber 2015-16 sezonunda SAL ligine çıkacağız.

Bize güvenip bu fırsatı ve şansı veren Yahya Kemal Kulubü Başkanı Şefik Kadıoğlu’na, As Başkan Mazhar Uzun’a ,Genel Sekreter Hüseyin Calay’a ve tüm yönetime teşekkür ederim. Allahın izni ile onları mahcup etmeyeceğiz ve mutlu sona hep birlikte ulaşacağız. Taraftarımızın bizi sonuna kadar desteklemesini istiyoruz.’’dedi.
                   
Amasyaspor altyapısında futbola başlayan Metin BOĞA Amasya, Dikiltaş, B.Ş. Belediye, Yahya Kemal’de futbol oynadı.Geçirdiği talihsiz sakatlığın ardından Türk futboluna 10 sene boyunca Hakem olarak hizmet verdi. Antrenörlük yaşamına Dikilitaş’ta başlayan genç hoca Kemerburgaz, Yeni Ortabayır, Yahya Kemal Alt yapı Antrenörlüğü, Orduspor futbol okullarında futbolcu yetiştirdi.

Futbola olan inanılmaz sevgisi ve çalışma azmi ile futbol kamuoyundan taktir toplayan Metin Hoca 2015-2016 futbol sezonunda Yahya Kemal Spor’un başarısı için Yardımcı Antrenör Hamit YETİM ve Sportif Direktör İlhami KILIÇ ile birlikte ter dökecek..

Bizde Şehr-i İstanbul olarak başarılar dileriz.

metin-boga1.jpgmetin-boga2.jpgmetin-boga3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.