Yarın Bu Yollar Kapanacak

Yarın Bu Yollar Kapanacak

49.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun yarın koşulacak İstanbul-İstanbul etabıyla ilgili olarak bazı yollar kısmen, ya da tamamen trafiğe kapatılacak.

 Kapanacak yollar şöyle:

-08.30'dan itibaren Caddebostan Sahil Yolu trafiğe kapalı
-10.00'dan itibaren Bağdat Caddesi trafiğe Kapalı
-12.40/13.40 Boğaz Köprüsü Avrupa’dan-Asya’ya geçiş bu saatlerde kapalı olacak (Trafik diğer şeritten Asya’dan-Avrupa’ya, Avrupa’dan–Asya’ya geçiş yani çift yön olarak verilecek
-Sultanahmet Meydan’ına giriş ve çıkış olmadığından bu alanda herhangi bir trafik akışı zaten sağlanmıyor

YOLLARIN TRAFİĞE AÇILIŞ SAATLERİ

16.30-Bağdat Caddesi’nin trafiğe açılışı...
18.00-Caddebostan Sahil Yolu'nun trafiğe açılışı...

YARINKİ PROGRAM

121 Kilometrelik yarışın startı fodepar olarak saat 12.35'te Sultanahmet Meydan'ından verilecek. Bisikletçiler buradan Cankurtaran Sahil Yol'una inecek ve Kennedy Caddesi'nden saat 12.38'den itibaren yarışın normal startı için bayrak sallanacak. Bisikletçiler Sahil Yol'unu takip ederek, Galata Köprü'sünden geçip, Karaköy, Kabataş,  İnönü Stadı ve Dolmabahçe'yi katederek Barbaros Bulvarı'na tırmanacak. Saat 12.49-12.50 civarında Boğaz Köprüsü'ne çıkacak olan bisikletçiler Avrupa-Asya arasını katederek, Üsküdar, Çamlıca, Acıbadem, Ataşehir, Harem-Haydarpaşa kavşaklarını geçerek Caddebostan Sahil Yolu'na çıkacak. Burayı 8 kez dönecek olan bisikletçiler daha sonra saat 15.22-15.30 olarak hesaplanan finişi yine Caddebostan Sahil Yolu'nda gerçekleştirecekler.

CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN DESTEK

2014 yılında 50 yılını dolduracak bu önemli yarışa desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı 'ün de eşi Hayrinüsa Gül ile birlikte finiş alanına teşrif edeceği bildirildi. Ayrıca Gençlik ve  Bakanı Suat Kılıç'in eşiyle, BSG (Beden Terbiyesi Spor Genel Müdürü) Mehmet Baykan'ında yarış alanında olacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.