Yaşlı adam yola savruldu

Yaşlı adam yola savruldu

Sadabat Viyadüğü üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs takla attı.

Kaza sonucu 2 kişi yaralanırken çarpmanın şiddetiyle araçtan fırlayan yaşlı adam yola savruldu. Yaralılar hastaneye sevk edilirken viyadük üzerindeki trafik 1 saat durma noktasına geldi.

Kaza, Tem Otoyolu ile E-5 Çevre Otoyolu arasında geçişi sağlayan Sadabad Viyadüğü üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; Viyadük üzerinde seyir halinde bulunan 52 FV 454 plakalı minibüs sürücüsü Dursun Kırkaya, yağışlı havanın da etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla attı ve ardından bariyerlere çarptı.

Kazanın ardından araç sürücüsü Dursun Kırkaya kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başardı. Diğer yaralı ile çarpmanın şiddetiyle minibüsten fırlayarak yol kenarındaki bariyerlere savruldu. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa bindirilen Kırkaya ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Araçtan yola savrulan ve durumu daha ağır olan Ahmet Tezkan ise çarptığı bariyerlere sırtını dayayarak bir süre yardım bekledi. Ahmet Tezkan’a ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu öğrenilen Tezkan’ın feryatları sağlık ekipleri tarafından yatıştırılmaya çalışıldı.

Bir süre yerde yaralı vaziyette yardım bekleyen Tezkan, gelen ikinci bir ambulansa bindirilerek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Araç sürücüsü Dursun Kırkaya, “Kaygan zeminden dolayı kaydık” diyerek kazaya yağışlı havanın neden olduğunu söyledi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken Viyadük üzerindeki trafik Okmeydanı istikameti yaklaşık 1 saat süreyle trafiğe kapalı kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.