Yayalar rahatladı, esnaf mutsuz

Yayalar rahatladı, esnaf mutsuz

Yayalaştırma Projesi kapsamında 5 Kasım itibariyle trafiğe kapatılan Taksim- Talimhane arası yolda çalışmalar devam ediyor.

 Bu çalışmadan en çok etkilenen esnaflar ve o yolu her gün kullanmak zorunda olan vatandaşlar oldu. Günlerdir Taksim’den Talimhane’ye ulaşmak için Tarlabaşı’nı dolanan halkın şikayetleri geç de olsa sonuç buldu. Büyükşehir Belediyesi’nin haftasonuna kadar tamamlamasını beklediği çalışmayla birlikte, yayalar artık Talimhane’yle otobüs durakları arasındaki kapalı alanı üstgeçitle aşacak.

 

Vatandaş bu zamana kadar ise Gezi Parkı ve Talimhane Metro girişlerini alt geçit olarak kullanıp yollarını bir nebze olsun kısaltmışlar. Yapılacak üst geçit, yayaları rahatlatacak olsa da, Talimhane Caddesi’ndeki esnaflar mutsuz. Günlerdir zorunlu olarak dükkanlarının önünden geçen insanların, üst geçit yapıldığında geçmeyeceklerinden zaten kötü olan işlerinin tamamen biteceklerini söylüyorlar.

 

Taksim Fish, Nahit Coşkun: İşlerimiz zaten durgun. Üst geçidin yapılması daha da kötü olacak bizim için. En azından dükkanımızın önünden geçip görüyorlardı. Şimdi o da olmayacak. İşlerimiz tamamen bitti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.