Yedikulespor zirveyi sevdi

Yedikulespor zirveyi sevdi

Sezona Bölgesel Amatör lig hedefiyle başlayan 1. Amatör lig 5. grupta mücadele eden Yedikulespor 12. haftanın derbisi’nde Karadolapspor ile karşı karşıya geldi.

Sezona Bölgesel Amatör lig hedefiyle başlayan 1. Amatör lig 5. grupta mücadele eden Yedikulespor 12. haftanın derbisi’nde Karadolapspor ile karşı karşıya geldi.

Namık Sevik Stadında Orta hakem Ozan Ergün’ün yönettiği maça Yedikulespor taraftarları büyük ilgi göstererek takımlarını 90 dakika boyunca centilmence desteklediler.

Mücadeleye YEDIKULE; Uğur Ahlat, Abdulrauf Karahan, Fahrettin Erdem, Yunus Dil, Selman Tasman, Cemal Artan, Berat Vardar, Mustafa Kıraç, Celil Şentürk, Ferzan Cebe ve Hasan Korkmazyürek ilk 11 ile başlarken konuk ekip KARADOLAP; Yasin Alptekin, Taylan Yıldırım, Ali Alp, Servet Şahin, Engin Surha, Hakan Özmen, Mustafa Alp, Serdar Koyutürk, Murat Bozkuş, Davut Olğun ve Murat Kızılyıl onbiriyle sahada yer aldı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip daha atak başladı ve ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip yarı alana yığdı. Maçın 25.Dakikasında kombine gelişen atakta en son topla buluşan Mustafa müsait durumda olmasına rağmen çerçeveyi bulamadı.

25.dakikada Ferzan’ın sert şutunu Karadolap kalecisi Yasin 2 hamlede önledi.44. dakikada sağdan kullanılan korner atışında ceza alanı içinde topla buluşan golcü futbolcu Ferzan yine klasını konuşturdu ve ilk yarının skorunu belirledi 1-0.

Mücadelenin 2. yarısına Ev sahibi Yedikulespor kontrollü başladı. Yedikulespor sağlı sollu ataklarla gol ararken Karadolapspor ani kontrataklarla etkili olmaya çalıştı.Maçın 65 dakikasında Fahrettin 2. sarıdan kırmızı kart görünce Ev sahibi ekip bu dakikadan sonra sahada 10 kişiyle mücadeleyi sürdürdü.85. dakikada Ali Alp sakatlanınca Karadolapsporda sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

90. dakikada Karadolapspor serbest atış kazandı.Kaleci Yasin’in kullandığı atışta Yedikulespor kalecisi Uğur, bloke ettiği topu Ferzan’a yolladı. Golcü futbolcu’da savunmadan çıkan Selmanı gördü. Bu futbolcuda soldan ceza alanına girdi maçın skorunu belirledi.2-0.

Yedikulesporlu futbolcular Karşılaşma sonrası galibiyet sevincini taraftarlarıyla birlikte kutladılar.

Bu galibiyetle puanını 27’ye yükselten Yedikulespor büyük bir avantaj yakalayarak zirvenin yeni sahibi oldu, Karadolapspor ise 26 puanda kaldı. 13. hafta karşılaşmasında Yedikulespor Gelişimspora misafir olurken Karadolapspor ise Soğanlıyı ağırlayacak.

Erol Eftekin

yedikulespor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.