Yemekle ateşin buluşması: food’n fire

Yemekle ateşin buluşması: food’n fire

“Yemeğe hayat veriyoruz” diyerek kapılarını açan Food’n Fire Restaurant-Cafe-Patisserie, kahvaltıdan dünya mutfağına, organik kahvelerinden çocuk mönüsüne kadar seçenekleriyle Şişli’nin iddialı mekanları arasındaki yerini garantiliyor.

 Güne, fırından çıkmış sıcacık bir poğaça, leziz bir kahve ile başlamak isteyenlerin yeni adresi Ergenekon Caddesi’nde açılan Food'n Fire olacak. 

Nişantaşı Meslek Yüksek Okulu’nun altında açılan Food’n Fire, arkadaşlarla eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir öğle kaçamağı, aileniz ve sevdiklerinizle bir arada olacağınız bol sohbetli bir yemek için tercih edilebilecek bir mekan.

DESENLİ TÜRK KAHVESİ

Üçler Market güvencesiyle hizmete giren mekan, mönüsündeki zengin dünya mutfağı çeşitleri kadar sıcak ve soğuk içecek seçenekeleri ile dikkat çekiyor.  Restoran-cafe-bistro olarak hizmet veren Food’n Fire’da 8 çeşit, üstelik organik Türk kahvesi seçeneği bulmak mümkün. Üstelik kahveniz üzerine el emeği ile yapılan desenle servis ediliyor. İçmek için deseni bozmaya kıyamıyorsunuz.




KAHVALTIDA İDDİALI

“Yemeğe hayat veriyoruz” sloganıyla konuklarına kapılarını açan resoranda, 07.00-10.00 saatleri arasında açık büfe kahvaltı bulmak mümkün. Serpme kahvaltıyı da tercih edebileceğiniz mönüde sınırsız taze çay keyfi yaşıyorsunuz. Restoranın mutfağı pizza ve pasta da iddialı.  Çocuklar için özel mönü bile var. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.