Yeşil Esenyurt 3'ledi

Yeşil Esenyurt 3'ledi

İstanbul Süper Amatör Lig, 2'inci grupta mücadele eden Çamlıca ve Yeşil Esenyurt, Yenisahra Stadı'nda karşı karşıya geldi. Deplasmanda rakibini 3-0'lık sokorla geçen Yeşil Esenyurt, ligdeki 2'inci maçında 3 puanla tanışmış oldu.

Hızlı başlayan karşılaşmada, Yeşil Esenyurt'tan Murat Gündoğdu, sol kanattan ceza sahasını girerek tehlike yarattı, ancak kötü bir vuruşla topu avuta yolladı. Bu pozisyondan kısa bir süre sonra Mehmet Erim'in  orta sahadan gönderdiği topla buluşan Murat, bu kez eline geçen fırsatı iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 

Ev sahibi ekip Çamlıca, golden sonra skora denge getirmek için çabalasa da, hücum hattındaki basit top kayıpları yüzünden rakip kalede tehlike yaratamadı ve ilk yarıyı mağlup kapattı. 

İkinci yarıya çok hızlı başlayan Yeşil Esenyurt'da Nurşah Pala orta sahanın az ilerisinden aldığı topla sol kanattan ceza sahası içine girdi. Nurşah'ın orta şut karışımı yaptığı vuruş kaleciyi aşarak ağlarla buluştu ve takımı adına şık bir gole imza atarak farkı ikiyi çıkardı. 

Golden sonra rahatlayan Yeşil Esenyurt oyunda hakimiyet kurarak 3'üncü gol için rakip kaleyi zorlamaya başladı. 50'inci dakikada Murat'ın ceza sahası içine yerden kestiği topa dokunamayan Ahmet Turan mutlak bir golü kaçırdı. 

Ataklarını sürdüren Yeşil Esenyurt, 63'üncü dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Erim'in  ağlara gönderdiği topla skoru 3-0'a getirdi. 

Skor avantajıyla daha da rahatlayan Yeşil Esenyurt maçın son çeyreğinde geriye yaslandı; ancak Çamlıca tüm çabalarına rağmen rakip ağları havalandıramadı ve maç 3-0 Yeşil Esenyurt'un üstünlüğüyle sona erdi. 













Haber ve Fotoğraf: Mesut Kurtuluş





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.