Yeşilköy tek golle 3 puana uzandı

Yeşilköy tek golle 3 puana uzandı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda 3.hafta mücadelesinde Selimiye ile karşılaşan Yeşilköy 53. dakikada Dağıstan Saçu'nun attığı golle rakibini 1-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda 3.hafta mücadelesinde Selimiye ile karşılaşan Yeşilköy 53. dakikada Dağıstan Saçu'nun attığı golle rakibini 1-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı.

Namık Sevik  Stadında oynanan mücadeleyi Fahri Var, Deniz Caner Özaral, Korkut Hekim hakem triosu yönettiler. İki takımda dengeli bir oyun anlayışı ile mücadeleye başladı. Mücadelede ilk tehlikeli atak Yeşilköy'den geldi. 8. Dakikada sağ köşeden Ferhat Uysal'ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisine topa Dağıstan Saçu yükselip vurdu, Selimiye takım kaptanı Maykıl Göral topu kafa ile çizgiden çıkardı. 18.Dakikada gelişen Yeşilköy atağında sağ kanattan bindirme yapan Semih Kaya ceza alanı içine ortaladı, arka direkte Cedric Ngankam kafa vurdu top direk dibinden dışarı çıktı.

Selimiyespor ilk dakikalarda oyunu kendi yarı alanında kabul ederken, devrenin ortalarından itibaren özellikle  defansın arkasına yaptıkları koşularla rakip kalede gol aradı. Yeşilköyspor'da 43. dakikada Cedric öyle bir gol kaçırdı ki, kale önünde zor olanı yaptı. Ceza alanı içinde oluşan karambolde müsait bir gol pozisyonda topu dışarı vurdu. Bu şut ilk yarının son pozisyonu oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 berabere girdi.

Yeşilköyspor'da oyuna ikinci yarıda Yunus Şenoğlu'nun yerine dahil olan Sercan Keret duran toptan ceza alanı içine yaptığı ortada Selimiye savunmasında oluşan karambolde Dağıstan Saçu önünde kalan topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Yeşiköyspor ilk golü bulduktan sonra  rakip kalede ikinci golü bulmak için Cedric ve Dağıstan ile arka arkaya fırsatlar yakaladı fakat değerlendiremedi.

Son paslardaki yanlış tercihler nedeniyle ceza sahasında etkili olamayan konuk takım Selimiyespor en net fırsatı 90+5. Dakikada yakaladı. İshak Sarıhan'ın ceza alanı sağ çarprazdan vuruşunda top direği yalayarak dışarıya çıktı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Yeşilköyspor maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Bu skorla Yeşilköy 5 puanla Klasman Grubunda 8.sırada yer alırken, Selimiyespor ise 1 puanda kaldı.

 
STAT: Namık Sevik 
HAKEMLER: Fahri Var, Deniz Caner Özaral, Korkut Hekim 
SELİMİYE: İbrahim, Maykıl, Yağız (66.Dk.Emirhan) , Ahmet, Behçet, Ferhat, İshak, Kamil (78.Dk.Sergen) , Fırat (66.Dk. Aytaç), Elmas, Kenan 
TEKNİK DİREKTÖR: Savaş Göçen 
YEŞİLKÖY: Mert, Tolga, Ferhad Rehber , Kıvanç, Cihan, Yunus (46.Dk.Sercan) , Alper (83.Dk.Güven) , Semih, Ferhat Uysal, Cedric, Dağıstan (76.Dk.Ziya) 
TEKNİK DİREKTÖR:Birol Demirhan 
GOL: 53.Dk.Dağıstan (Yeşilköy)
 
selimiyespor1-002.jpgyesilkoyspor.jpgselimiyespor2-002.jpgselimiyespor3-002.jpg
 
 
 
Haber-Foto : Öner Yığrık
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.