Yeşilpınar Sokaklara Taştı

Yeşilpınar Sokaklara Taştı

Eyüp Sultan’da bu yıl Onbir Ayın Sultanı Ramazan, binlerce kişinin buluştuğu iftar programlarıyla devam ediyor. Eyüp Belediyesi, Yeşilpınar Mahallesi sakinlerine Köknar Sokak’ta iftar yemeği verdi.

Mahalle sakinlerinin Köknar Sokak’taki caddeyi bir baştan bir başa doldurduğu, yer bulamayanların balkonlarından eşlik ettiği iftar programında çocuklar da çok eğlendi… Sihirbaz, ateş yutan adam, ortaoyunu, çocuk tiyatrosu ve sema gösterileri yemeğe gelenleri eski Ramazan eğlencelerine dolu keyifli bir yolculuğa çıkardı. 

Yeşilpınar Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğine, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, TBMM Anayasa Komisyon Başkanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Profesör Burhan Kuzu, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcıları katıldı. İftar programı öncesi Yeşilpınar Mahallesi sakinlerine saksılar içinde çiçek tohumu dağıtan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu minikleri de unutmadı.

Miniklere çikolata ve kek dağıtan Başkan, “Yemyeşil Bir Eyüp” sloganıyla başlattığı kampanyayı Ramazan ayında da devam ettiriyor.

Başkanı İsmail Kavuncu, sokak sokak dolaşarak saksılar içinde çiçek tohumu dağıtıyor. Sırayla bütün mahalleleri dolaşarak hem vatandaşlarla sohbet edeceklerini hem de çiçekleri dağıtacaklarını aktaran Başkan Kavuncu Yeşilpınar Mahallesi Köknar Sokak’taki iftar alanına geçti. Başkan burada, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, Başkan yardımcıları ve vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Eyüplülerin Ramazan ayını kutlayan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, “Eyüp’teki iftar yemeklerimizde eski Ramazan eğlencelerine özlem gideriyor, orucumuzu birlikte açıyor, sevgiyle, muhabbetle sohbetler ediyoruz… Her zaman söylediğim gibi, Eyüp Sultan, birlik, beraberlik ve dayanışmanın değişmez adresidir” dedi. İftar sonrası Başkan İsmail Kavuncu, çocuklara çikolata dağıttı. Başkan Kavuncu mahalle iftarının hemen ardından mahalle sakinlerinden bir vatandaşın evini ziyaret etti ve sohbet etti. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.