Yıldızlılar, Bötefest için buluştular

Yıldızlılar, Bötefest için buluştular

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü, geleneksel olarak gerçekleştirdiği BöteFest ile bu sene de mezunlarını uğurladı.

Alanlarında kariyer sahibi Yıldız mezunları, bu senenin mezunları ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE) okuyanları ile akademisyenleri BöteFest’te bir araya geldi.Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen BöteFest 11’inci yılını geride bıraktı.

Mezuniyetlerinin ardından kariyer sahibi olan Yıldızlılar, bu senenin mezunları ve hala okumakta olan öğrencilerin yanı sıra; bölümün öğretim görevlileri de katılım gösterdi. Ailelere de açık olan etkinlikte Yıldızlı gençler, bir yandan gitar çalıp şarkı söyledi, diğer yandan halaylar çekti. BöteFest'te biraraya gelen Yıldızlılar, bol bol sohbet etti.Yeni mezunlarla, mezun olmuş ve sektörde kariyer sahibi olmuş Yıldızlıları bir araya getirip, network ve iş imkanı sağlamaya da yarayan BöteFest’te, yeme-içme sponsorlar aracılığıyla karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.