Yoğun geçen sezonun ardından ünlü isimler soluğu tatil beldelerinde aldı.

Yoğun geçen sezonun ardından ünlü isimler soluğu tatil beldelerinde aldı.

“Bir Zamanlar Çukurova” adlı dizide rol alan Hilal Altınbilek önceki gün Bodrum-Bitez’deki bir plajdaydı.

Hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen ünlü oyuncu, ufak bir kız çocuğuyla dakikalarca kumda oynayıp deniz keyfi yaptı.

Plajın yıldızı

Plajın yıldızı 

Gökçe Bahadır, Bodrum tatiline devam ediyor. Ünlü oyuncu önceki gün kaldığı otelin plajında denize girerken objektife takıldı. 
 Kırmızı bikinisiyle tüm bakışları üzerine toplayan Bahadır, arkadaşlarıyla birlikte deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Tatile devam

Tatile devam 

Taro Emir Tekin, önceki gün Yalıkavak’ta sevgilisi Sofia ile görüntülendi. Birlikte denize giren sevgililer birbirlerini öpmeye doyamadı. Birlikte güzel vakit geçiren çift, gazetecilerin kendilerini görüntülediğini fark etse de romantizmden vazgeçmedi.

Keyfi yerinde

Keyfi yerinde 

Bir dergi çekimi için Bodrum’a giden Berrak Tüzünataç önceki gün sahilde görüntülendi. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu gün boyu deniz keyfi yaptı.

Tatilde bile senaryo okuyor

​​​​​Tatilde bile senaryo okuyor 

Begüm Akkaya, Bodrum Gündoğan’daki Dozo Beach’te objektife takıldı. Yakın arkadaşıyla tatile gelen oyuncu, düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çekti. Yeni sezonda güzel bir projede olacağını ve şimdiden senaryosunu okumaya başladığını söyleyen Akkaya, diziyle ilgili detay vermedi.

Bodrum’da romantizm

Bodrum’da romantizm 

Oyuncu Gökçe Eyüboğlu, eşi Selçuk Öner’le Bodrum Gündoğan’daki Dozo Beach’te görüntülendi. Gün boyunca iskelede güneşlenerek kitap okuyan Eyüboğlu’nun sık sık kendisiyle şakalaşan eşi Öner’e aşk dolu bakışları gözlerden kaçmadı. 

Şezlong sohbeti

Şezlong sohbeti 

Funda Arar, eşi Febyo Taşel ve oğulları Aras ile Bodrum’da tatil yapıyor. Aile önceki gün Güvercinlik’teki bir plajda görüntülendi. Ünlü şarkıcı denize girmek yerine eşiyle şezlongda sohbet etmeyi tercih etti. Sıcaktan bunalan Febyo Taşel ise bir ara oğluyla denize girip keyif yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.