Yoncaspor evinde kayıp

Yoncaspor evinde kayıp

U19/1 20.Gruba fırtına gibi başlayan Artukbey deplasmanda ilk maçta Çengelköy'den boynu bükük ayrılan Yoncaspor'a misafir oldu.

U19/1 20.Gruba fırtına gibi başlayan Artukbey deplasmanda ilk maçta Çengelköy'den boynu bükük ayrılan Yoncaspor'a misafir oldu.

Yenisahra Arena 'da oynanan mücadeleye Artukbey başladı. Maçın başlangıç düdüğle beraber baskılı ve etkili oynayan taraf Yoncaspor'du. Çok geçmeden Ömer Kalim'in araya attığı topu Kaptan Adem Diyar Orhan güzel vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0. Golün etkisini kısa sürede atlatan Artukbey topu daha çok ayağında tutan taraf olarak görüldü. Dakikalar 35'i gösterirken Kaleciyle karşı karşıya kalan Artukbey'li oyuncu dengeyi sağladı 1-1.İlk yarının sonlarına doğru Artukbey penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını Yoncaspor kalecisi Mustafa Can'ın parmaklarından kornere gitti. İlk yarıda başka gol olmazken iki takımda soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıyada etkili başlayan taraf Artukbey oldu. Dakika 52'de Artukbey skoru 2-1'e taşıdı. Bu golden sonra oyunu eline alan Yoncaspor üst üste gerçekleştirdiği atakları bir türlü sonuca getiremeyince Yoncaspor 2. mağlubiyetini, Artukbey ise 2.galibiyetini alarak evine 3 puanla döndü.

yoncaspor1-001.jpgyoncaspor2-001.jpgyoncaspor3-001.jpgyoncaspor4-001.jpg

 

Haber-Foto : Okan Altun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.