Yumruklar konuştu kardeşlik ve dostluk kazandı

Yumruklar konuştu kardeşlik ve dostluk kazandı

Nefeslerin tutulduğu, birbirinden müthiş karşılaşmaların olduğu ‘The Champıon Profosyonel Kıckboks Altın Kemer Şampiyonası’nın şampiyonu kardeşlik ve dostluk oldu.

Nefeslerin tutulduğu, birbirinden müthiş karşılaşmaların olduğu ‘The Champıon Profosyonel Kıckboks Altın Kemer Şampiyonası’nın şampiyonu kardeşlik ve dostluk oldu.
 

Türkiye Kick Boks Federasyonu bünyesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘The Champıon Profosyonel Kıckboks Altın Kemer Şampiyonası’ Ümraniye’de Eyüp Kuşçu Fıght Club salonunda yapıldı. Turnuvada İstanbul, İzmir, Adana, Sakarya, Manisa ve Tekirdağ illerinden dokuz kulübün sporcuları altın kemer için yumruklarını konuşturdu.
 

Aralarında milli sporcularında bulunduğu, 26 sporcunun katıldığı turnuvada, 64 kiloda Mehmet Salim Akın, 67 kiloda Caner Kart, 71 kiloda Sercan Çelik, 75 kiloda Sinan Çağala, 81 kiloda Hamdi Kuzgun, 85 kiloda Mahmut Aydın, 91 kiloda Gökhan Gülücü ve 95 kiloda Niyazi Öztürk şampiyon olarak altın kemer sahibi oldu.
 

Organizasyonda turnuvaya ev sahipliği yapan Dünya Boks Konseyi Wbc Muaythai Türkiye Federasyon Başkanı Eyüp Kuşçu’nun yanı sıra Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, İlçe Spor Müdürü Muhammed Kılıç, İstanbul Kick Boks spor kulübü başkanı Cemal Daştan, Dünya Kickboxing Şampiyonu ve Milli Takım KickBoks antrenörü Ramazan Beyazkaya, Kickboks Milli Takım Antrenörü ve Dünya Şampiyonu Hüseyin Oflu, milli hakem Hasan Canca, Ümraniye Grand Eyüboğlu Otel sahibi Hızır Eyüboğlu ve çok sayıda Kick Boks sever katıldı.
 

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Eyüp Kuşçu, özellikle bu organizasyonun rekabetten ziyade maddi bir beklentinin de olmadığını, farklı bölgelerden gelen sporcuların birbirleriyle tanışması, kardeşlik ve dostluk üzerine düzenlendiğini vurguladı.
 

Turnuvada  64-67,71-75 ve 85 kiloda 4’lü turnuva üzerinden, 81, 91 ve 95 kiloda ise 2’li turnuva üzerinden müsabakalar yapıldı. 4’lü turnuvada şampiyon olan sporculara, The Champion Altın Kemeri ile 1.250 TL para ödülü, 2’li turnuvada şampiyon olan sporculara ise The Champion Altın Kemeri ile 500 TL para ödülü verildi. Ayrıca her iki turnuvanın şampiyonlarına Wbc Muaythai Türkiye altın Kemeri verilerek ülkemizi yurtdışında temsil etme hakkı kazandı.
 

HABER: Kerim Öztürk //ÜMHA//– 13.05.2017 / CUMARTESİ

eyup-kuscu-003.jpgeyup-kuscu1-002.jpgeyup-kuscu2-002.jpgeyup-kuscu3-002.jpg

eyup-kuscu4-001.jpgeyup-kuscu5-001.jpgeyup-kuscu6.jpgeyup-kuscu7.jpgeyup-kuscu8.jpgeyup-kuscu9.jpgeyup-kuscu10.jpgeyup-kuscu11.jpgeyup-kuscu12.jpgeyup-kuscu13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.