Yumruklar Ümraniye'de konuşacak

Yumruklar Ümraniye'de konuşacak

‘The Champıon Profosyonel Kıckboks Altın Kemer Şampiyonası’ için nefesler tutuldu. Bu yıl 3’üncü düzenlenecek olan turnuvaya katılan 26 sporcu şampiyon olmak için yumruklarını konuşturacak.

Türkiye Kick Boks Federasyonu bünyesinde Eyüp Kuşçu Fıght Promotion’un düzenlediği ‘The Champıon Profosyonel Kıckboks  Altın Kemer Şampiyonası’nın 3’üncüsü Ümraniye’de yapılacak. Bugün Ümraniye Grand Eyüboğlu Otel’de yapılan basın toplantısı ile yarın yapılacak olan turnuvanın startı verildi.

 

Basın toplantısına Dünya Boks Konseyi Wbc Muaythai Türkiye Federasyon Başkanı Eyüp Kuşçu’nun yanı sıra Dünya Kickboxing Şampiyonu ve Milli Takım KickBoks antrenörü Ramazan Beyazkaya, milli hakem Hasan Canca, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Bu Turnuvayı Kardeşlik ve Dostluk üzerine düzenledik

Organizasyon hakkında bilgi veren Dünya Boks Konseyi Wbc Muaythai Türkiye Federasyon Başkanı Eyüp Kuşçu, turnuvanın farklı bölgelerden gelen sporcuların birbirleriyle tanışmasına vesile olacağı nedeniyle kardeşlik ve dostluk üzerine düzenlendiğini, maddi bir beklentilerinin olmadığını kaydetti. Turnuvanın K1 Kıckboks kurallarıyla yapılacağını ifade eden Kuşçu, 64-67,71-75 ve 85 kiloda 4’lü turnuva üzerinden, 81, 91 ve 95 kiloda ise 2’li turnuva üzerinden müsabakalar yapılacak. 4’lü turnuvada şampiyon olan sporcuya, The Champion Altın Kemeri ile 1.250 TL para ödülü, 2’li turnuvada şampiyon olan sporcuya ise 500 TL para ödülü, verilecek. Ayrıca her iki turnuvanın şampiyonuna Wbc Muaythai Türkiye altın Kemeri verilerek ülkemizi yurtdışında temsil etme hakkı kazanacak” diye konuştu.

13 Mayıs 2017 Cumartesi saat 16.00’da Eyüp Kuşçu Fıght Club salonunda gerçekleştirilecek olan şampiyonaya, İstanbul, İzmir, Adana, Sakarya, Manisa ve Tekirdağ’dan toplam 26 sporcu katıldı. Nefes kesen müsabakaların yaşanacağı turnuvayı izlemek isteyen Kıckboks hayranları biletlere www.eyupkuscu.com ya da Eyüp Kuşçu Fıght Club’dan temin edebilecek.

TARİH: 13 Mayıs 2017 Cumartesi (YARIN)

SAAT: 16:00

YER: Eyüp Kuşçu Fıght Club

ADRES: Atatürk Mah. Alemdağ Cad. Mektep Sk. No: 5 Çarşı Ümraniye (Eski Müftülük Cevher Ağa Cami Sokağı)

Biletleri www.eyupkuscu.com ya da Eyüp Kuşçu Fıght Club temin edebilirsiniz….

HABER: Kerim Öztürk //Ümraniye Gündemi Gazetesi – 12.05.2017 / CUMA

eyup-kuscu.jpg

eyup-kuscu-001.jpgeyup-kuscu1.jpgeyup-kuscu2.jpgeyup-kuscu3.jpg

eyup-kuscu4.jpg

eyup-kuscu-002.jpgeyup-kuscu1-001.jpgeyup-kuscu2-001.jpgeyup-kuscu3-001.jpg

eyup-kuscu5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.