Zeytinburnu attı Çekmeköy Bld. Alemdağspor yakaladı

Zeytinburnu attı Çekmeköy Bld. Alemdağspor yakaladı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, evinde Zeytinburnu 1957 Spor'u misafir etti. Mücadelede karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona ererken mücadelenin sonlarına doğru çıkan olaylar maça damgasını vurdu.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, evinde Zeytinburnu 1957 Spor'u misafir etti. Mücadelede karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona ererken mücadelenin sonlarına doğru çıkan olaylar maça damgasını vurdu.

Alemdağ Stadında oynanan mücadeleyi iki takımın Kulüp Başkanı Tuncay Meriç ve Kenan Aydın yanyana izlerken, çekişmeli mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemi Selamet Yılmaz yönetti, Hüseyin Güneşli ve Selim Şenöz yardımcı hakem olarak görev yaparken Ferdi Karadoruk mücadelenin 4.hakemiydi.

Zeytinburnu 1957 spor ilk atağında golü buldu

Mücadelenin başlamasıyla konuk ekip Zeytinburnu 1957 spor ilk atağında Azat Gümüş'ün golü ile maça 1-0 önde başladı. Yediği şok golden sonra toparlanarak beraberlik golü arayan ev sahibi ekip yaptığı ataklardan sonuç alamadı ve ilk yarı lacivert beyazlıların üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor oldu. Rakibinin üzerine giderek beraberlik golü arayan kırmızı beyazlı ekip defansında açıklar verince kalesinde ikinci golü gördü. 65.dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren Muhammed Enes Demir attığı golle takımını 2-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor mücadeleyi bırakmadı

Yediği golden sonra mücadeleyi bırakmayarak ataklar yapan ev sahibi ekip 67.dakikada Onur Kurt'un golü ile farkı bire indirdi. Bu golden sonra tüm hatları ile Zeytinburnu kalesine yüklenen Aydın Dursun'un talebeleri aradığı golü maçın uzatma dakikalarında Ufuk Özcan'la bularak skoru eşitledi 2-2.

Beraberlik golü geldi saha karıştı

Uzatma dakikalarında gelen golden sonra saha karıştı. İki takım futbolcuları birbirlerine girerken, Zeytinburnu taraftarları sahaya koltuk yağdırdılar. Maçın hakemine gol öncesi faul olduğu gerekçesiyle itiraz eden Zeytinburnu kalecisi Hamdi Yılmaz ve Barış Boylu maçın hakemi tarafından kırmız kart görürken. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor yedek Kulübesinden Ömer Kaplan'da kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Çıkan olaylar sebebi ile 15 dakika duran karşılaşma kaldığı yerden tekrar başladı. Oynanan kısa sürede skor değişmeyince mücadele 2-2 sona erdi.

Bu braberlikle 3 puana yükselen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor önümüzdeki hafta deplasmanda Eskişehir Yunus Emrespor ile karşılaşırken, 6 puana yükselen Zeytinburnu 1957 spor evinde Keçiörengücü Bağlumspor’u misafir edecek.

STAT : Alemdağ Stadı

HAKEMLER: Selamet Yılmaz – Hüseyin Güneşli – Selim Şenöz / Ferdi Karadoruk
SAHA KOMSERİ : Metin Aksoy
ÇEKMEKÖY BLD. ALEMDAĞSPOR : Armağan, Enes, Nuri, Harun, Ömer, Ufuk, Ramazan, Umut, Ömer, Sedat, Cihat
YEDEKLER : Mustafa, Erkan, Mert, Devrim, Murat, Onur, İskender
TEKNİK SORUMLU : Aydın Dursun
ZEYTİNBURNU 1957 SPOR: Hamdi, Ozan, Feyzullah, Uğur, Barş, Azat, Okan, Ramazan, Julıus, Muhammed, Ahmet
YEDEKLER : İbrahim, Hasan, Oğuzkaan, Kadir, Ahmet, Yavuz, Selçuk
TEKNİK SORUMLU : Uğur Kiremitçi

cekmekoy-belediyesi-alemdagspor16.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.