Ziyaretlerde sırada Poligon Mahallesi vardı

Ziyaretlerde sırada Poligon Mahallesi vardı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, halk günü ve mahalle ziyaretlerine Poligon Mahallesi ile devam etti.

Poligon Mahallesi’nde yurttaşla buluşma turu, sabah saatlerinde halk günü toplantısıyla başladı. Esnaf, cami ve okul ziyaretleriyle devam eden buluşma, hasta ve taziye ziyaretleriyle akşam saatlerine kadar devam etti. Programda Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Mehmet Metilli, Recep Yel, Seçkin Özdemir ve Mustafa Tok ile birim müdürleri de yer aldı.

Çok sayıda mahalle sakininin katıldığı ve Başkan Genç’le birebir görüştüğü halk günü toplantısına Ayazağa’dan da yurttaşlar katıldı. Sarıyer’in yeni mahallesinden selam getiren Ayazağa Dikmen Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, gelecek günlere ilişkin görüş ve önerilerini iletti. Genç, toplantının yapıldığı kıraathanenin yanındaki Sarıyer Belediyesi Kurs Merkezi’ne de uğradı ve burada elişi eğitimi alan kadınlarla sohbet etti. Taleplerini Başkan’a ileten ve yapılan çalışmalardan ötürü kendisine teşekkürlerini sunan yurttaşlara aynı gün içinde, belediyenin kadın emeğini değerlendirmek için hayata geçirdiği mikrokredi hakkında bilgi verildi. Yaklaşık beş saat süren halk günü toplantısının ardından esnaf ve ev ziyaretlerine geçildi.

Ziyaretlere Poligon Merkez Camii’ne yapılan ek bina inşaatından başlandı. Burada cami derneği yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Genç, inşaatın durumuna ilişkin bilgiler aldı ve Sarıyer Belediyesi’nin her zaman olduğu gibi bundan sonra da camiye katkılarının süreceğini belirtti. Esnaflarla görüşmesinin ardından Kâzım Karabekir İlkokulu’nu ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Okul Müdürü Alibey Bayraktar, öğretmenler ve öğrencilerle görüşerek, okulda yapılması gereken bazı tadilatlar için en kısa zamanda gerekli çalışmanın uygulanacağını dile getirdi. Buradan anasınıflarının olduğu binaya geçen Genç ve ekibi, minik öğrencilerle buluştuktan sonra akşam saatlerinde ev ziyaretlerine başladı.

Hasta evlerine yapılan ziyaretlerde, yardım için Sarıyer Belediyesi’nin kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ifade eden Başkan Genç, hastalara ve hasta yakınlarına acil şifalar diledi. Genç ayrıca bir cenaze evine de taziye ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.