Zorlu Gayrimenkul Projelerine Ödül Üstüne Ödül

Zorlu Gayrimenkul Projelerine Ödül Üstüne Ödül

Zorlu Gayrimenkul, Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yarışması'ndan 4 ödül kazandı


Zorlu Gayrimenkul’ün  İstanbul'a değer katmak hedefiyle geliştirdiği Zorlu Center Projesi ve Levent'te inşaa ettiği A plus ofis projesi Zorlu Levent Ofis, henüz inşa süreçlerinde kazandıkları ödüllere yenilerini ekledi. Zorlu Center ve Zorlu Levent Ofis; Capital, Ekonomist, Maison Française dergileri ve hurriyetemlak web sitesinin işbirliğiyle düzenlenen "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları" Yarışması'nda, toplam 4 ayrı kategoride ödül aldı.

Zorlu Gayrimenkul'ün, İstanbul kadar eşsiz projesi Zorlu Center'a yine ödül yağdı. Performans sanatları merkezi, otel, ofis, alışveriş merkezi ve rezidansların yer aldığı, Türkiye'nin ilk 5 fonksiyonlu "karma kullanım" projesi olan Zorlu Center; Capital, Ekonomist ve Maison Française dergileri ve
hurriyetemlak websitesinin işbirliğiyle düzenlenen "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları" yarışmasında, üç ayrı kategoride birincilik ödülü aldı. Aynı zamanda bölgenin değerine değer katarak İstanbul'un yüksek standartlara sahip ofis ihtiyacını karşılayacak Zorlu Levent Ofis projesi ise ofis kategorisinde ikinci oldu.

Emlak sektöründeki yatırımları teşvik etmek, sektörün geldiği konumu kamuoyuyla paylaşmak ve sektöre katkı sağlamak hedefiyle organize edilen yarışmanın ödül töreni 30 Ocak 2013'te İstanbul Hyatt Regency'de düzenlendi. Zorlu Center'ın; AVM, Turizm ve Kültür Sanat Yapısı kategorisinde birincilik ödüllerini ve Zorlu Levent Ofis'in ofis kategorisindeki ikincilik ödülünü, Zorlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.