Zorlu Grup Otel İçin Raffles İle Anlaştı

Zorlu Grup Otel İçin Raffles İle Anlaştı

Eski Karayolları arazisine yaptığı Zorlu Center’daki otel için Raffles ile anlaşan Zorlu iç dekorasyonu da dünyaca ünlü HBA Design’a yaptıracak.

2007’de eski Karayolları arazisini 800 milyon dolara satın alan Zorlu Grubu, yaklaşık 2.5 milyar dolarlık yatırım yaptığı Zorlu Center’da birtakım sürpriz hazırlıklar yapıyor. Konut, ofis, iş ve alışveriş merkezlerinin yer alacağı dev projede 50 bin metrekare büyüklüğünde bir de performans sanatları merkezi yer alacak. Toplam 5 bin kişi kapasiteli sanat merkezi için 300 milyon dolarlık bir bütçe ayıran Zorlu Grubu, yeni projesi ile her geçen gün dünya için daha büyük bir cazibe merkezi haline gelen İstanbul’a yeni bir otel kazandıracak.

Boğaz manzaralı otel için Zorlu grup, lüks otelleriyle tanınan Raffles ile anlaştı. 250 milyon dolara mal olması planlanan otelde, en küçük oda 60 metrekare. Toplam 184 odanın 136’sı standart, 47’si süit, 1 tanesi de presidental süit olarak tasarlandı. Süitlerin büyüklüğü 130 ila 250 metrekare arasında olacak. ‘Presidental süit’in büyüklüğü ise 350 metrekare olarak tasarlandı. Otelde 1200 kişilik balo salonunun yanı sıra 7 ayrı salon daha yer alacak.


Haber: Gürkan Kartal
Otomotiv ve Turizm Bölüm Sorumlusu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.