Akmerkez önündeki şüpheli paket polisi alarma geçirdi

Ankara'da ABD Büyükelçiği'ne yapılan bombalı saldırının ardından İstanbul'da da polis benzer olaylara karşı alarma geçti. Akmerkez yakınındaki bir şüpheli paket, bomba olabileceği ihtimaline karşı fünye ilepatlatıldı.

 
Sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından Adnan Saygun Caddesi Belediye Sitesi Sokak'ta fark edilen çanta polise bildirildi. Olay yerine gelen ekipler çantayı inceledi. Olay yerine Bomba İmha Uzmanı polislerinin sevk edilmesi istendi. Şüpheli paketin çevresi güvenlik şeride oluşturularak boşaltıldı. Yaya ve araçların geçişine izin verilmedi.

Olay yerine gelen bomba uzmanı ekipler, şüpheli çantayı inceledikten sonra fünye ile patlatmaya karar verdi. Özel kıyafetini giyerek çantaya fünye yerleştiren bomba uzmanı, çantaya havaya uçurdu. Çantadan spor malzemeleri çıkması herkese rahat bir nefes aldırdı. Bomba uzmanı görevlinin çantayı incelemesinin ardından olay yeri vatandaş ve araçların geçişine açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Volkswagen Servis Antalya ile Araç Bakımında Profesyonellik
Güvenilir ve Hızlı Bursa Hyundai Servisi Deneyimi
Beylikdüzü’nde Akü Piyasası: Kalite mi, Fiyat mı Kazandırır ya da İki Bir Arada Mümkün Mü?
 JCI Maltepe, Çevre Gününde Sorumluluk Aldı ve İlham Verdi
Diyarbakır Renault Servisi: Aracınız İçin Doğru Adres