Babasına Kızıp Evi Yaktı

Ataşehir'de eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen ve psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Adem Gündem, tartıştığı babasının evini yaktı.

Olay saat 03: 00 sıralarında meydana geldi. Barbaros Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Ahmet Gündem'e ait iki katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı.

Evi, eşinden ayrıldıktan sonra psikolojik sorunlar yaşayan Adem Gündem'in ateşe verdiği iddia edildi. Kısa sürede bütün evi kaplayan alevlerden Ahmet Gündem ve Hacı Gündem son anda kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen İtfaiye ekipler yangını söndürmek için yoğun bir çalışma başlattı. Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri yangını yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından söndürebildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri, yangını çıkardıktan sonra kaçan Adem Gündem'i yakalamak için çalışma başlattı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Kalissa Beauty & Wellness: Güzellik, Zindelik ve Bütünsel Yenilenme Noktası
Ön Muhasebe Programı Nasıl Kullanılır ve Avantajları Nelerdir?
İstanbul Nlp® Akademi İle Yaşam Koçluğu Hayatınızı Nasıl Değiştirir?
Fiat Araçlar İçin Kış Bakım Kampanyası Başladı
Pendik’te Anlamlı Gece: İbrahim Murat Gündüz ve Dilara İncebacak’tan Kahramanlara Destek