Başıbüyükspor'un Altın Yılı

Başıbüyükspor U13 takımı 38.grubu yenilgisiz olarak tamamlayarak şampiyonluğunu ilan etti ve başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Antrenörlüğünü Serkan Küçük'ün yaptığı U13 Takımı 14 maçta yenilgi yüzü görmedi ve İstanbul elemesi oynamaya hak kazandı. Geçen yıl U19 liginde tarihinin ilk şampiyonluğunu Fatih Aşık yönetiminde kazanan Başıbüyükspor Kulübü, Bu yılda antrenörlüğünü İsmail Bülbül'ün yaptığı U12 takımından sonra U13 takımıda şampiyon oldu ve bununla beraber A Takımınında Süper Amatör kümeye yükselmesiyle Altın bir yıl geçirdi.

Alt yapıda marka olma yolunda ilerleyen Başıbüyükspor A takımdada ilçemizin Süper Amatördeki iki temsilcisinden biri durumuna geldi Kulüp Başkanı Adem Karataş " Büyük başarılar hedefleyerek yola çıktık. Alt yapımıza ilçemizin en başarılı ekibini oluşturduk, hedefimiz Türk futboluna değerli sporcular yetiştmektir. Geçen yıl Beşiktaş'a bir oyuncu verdik bu yılda Fenerbahçe'ye bir oyuncu verdik önümüzdeki yıllarda bu artarak devam edecektir. Takımlarımızın bu başarısında başta Teknik Adamlarımız Fatih Aşık, Serkan Küçük ve İsmail Bülbül hocalarıma Kulüp Müdürümüz Sait Karataş'a malzeme sorumlularımız Songül Abla ve Murat Beye canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu başarılar karşısında çok mutlu ve gururluyum Maltepe ilçesinin gururu olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri