Büyükçekmece Jokerini Buldu

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin (TB2L) yeni takımı Büyükçekmece, Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Alican Güney’i renklerine bağladı.

Büyükçekmece Basketbol Kulübü, geçen sezon Trabzonspor'un Beko Basketbol Ligi'ne çıkmasında önemli rol oynayan skorer guard-kısa forvet Alican Güney’i kadrosuna katarak İkinci Lig'in iddialı takımlarından olacağının sinyalini verdi.

Kariyeri boyunca Fenerbahçe Ülker, Galatasaray ve Olin Edirne gibi birinci ligin önemli takımlarında görev yapan 24 yaşındaki Alican Güney, özellikle savunmadaki ve dış atışlardaki başarısıyla biliniyor. Alican Güney Trabzonspor'da oynadığı sırada milli takımdan da davet almıştı.

Bir çay bahçesinde halka açık şekilde yapılan imza töreninde, çok sayıda vatanş takımlarına destek verdmek için hazır bulundular.

“2’NCİ LİG’İN İDDİALI TAKIMI OLACAĞIZ”

Büyükçekmece Basketbol Takımını güçlendirmek için transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün; "Türkiye Basketbol 2’nci Lig'inde mücadele edecek olan  takımımıza önemli oyuncuları transfer ederek takımızı güçlendirdik. Hem Büyükçekmece Basketbol Kulübü'ne hem de Türk basketboluna büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum. Takımımızı 1'inci Lig'de görmek istiyorum" dedi

=

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri