Büyükçekmece'de öğretmenler eğlenceye doydu

Büyükçekmece Belediyesi, ilçedeki tüm öğretmenleri ağırlayabilmek amacıyla Kaya Ramada Otel'de iki gün üst üste balo düzenledi, Bülent Serttaş'ın sahne aldığı yemekte 4 bin öğretmen buluştu.

Büyükçekmece Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kaya Ramada Otel'de düzenlenen baloyla kutladı. Katılımın yoğun olması nedeniyle ootelin iki salonunda 23 ve 24 Kasım akşamı iki kez bir araya gelindi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, memleketi çağdaş medeniyet düzeyine ulaştıracak olan mimarların öğretmenler olduğunu söyledi.

 
Yemeğe Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı ve çok sayıda öğretmen katıldı.


ŞEHİT ÖĞRETMENLERE RAHMET
Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, şehit olan tüm öğretmenlere rahmet dileyerek, “Birinci dünya savaşı ve Kurtuluş savaşlarında nüfusumuzun özellikle genç ve okumuş kısmının çeşitli cephelerde vatan müdafaası uğruna şehit olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeni Cumhuriyetle birlikte mücadelemizin bir taraftan ekonomik kalkınma ile yeni yetişen neslin, insanlarımızın eğitilmesi gerekiyordu. İşte bu anlamada Büyük Atatürk bu meselede de, cehaletle savaşta da yine önderliğini gösterdi” diye konuştu.

Masaları tek tek gezerek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “15 yaşımdan beri eğitime hizmet vermeye çalışıyorum. 17 yaşında belediyeciliğe başladım. O günden bugüne bulunduğum makamlarda eğitime destek olmak ana işlerimizin başındaki en öncelikli vazifemiz olmuştur” dedi.


'ÇAĞDAŞ MEDENİYETE ÖĞRETMENLERİMİZLE ULAŞACAĞIZ'
Memleketi uygarlık seviyesine ancak öğretmenlerin çıkartabileceğini vurgulayan Başkan Akgün, “Sağlam bir aile yapımız var. Sağlam aile yapısı Türkiye’nin bir sigortasıdır. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği ve bize hedef olarak göstermiş olduğu çağdaş medeniyet düzeyine mutlaka ulaşacağız. Nasıl ulaşacağız? Siz değerli insan mimarı öğretmenlerimizle ulaşacağız” şeklinde konuştu.


Başkan Akgün, programa katılan orta öğretim okulundaki öğretmeni Şükran Acaroğlu’nun da elini öperek  öğretmenler gününü kutladı.

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, ise öğretmenlik mesleğinin başka hiçbir meslekle kıyaslanamayacağını belirterek, tüm eğitimcilerin öğretmenler gününü kutladı.

Konuşmaların ardından Başkan Akgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı’ya tüm öğretmenler adına plaket takdim etti.

Üç bin öğretmenin eşleriyle katıldığı gecelerde Bülent Serttaş, Deniz Çevik, Çılgın Metin ve Çiğdem Güven sahne alarak şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattılar. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Cilt Tipine ve Ten Rengine Göre Parfüm Seçimi Nasıl Yapılır?
Uluslararası Pazarlara Yön Veren Ünlü Ağrılı İş Adamları...
Araştırmacı yazar Dr. Hüseyin Demir: Meclisin Gündemi, İnfaz düzenlemesi ve Genel Af olmalı!
Tez Yazdırma istanbul