Büyükçekmece’nin ulaşım sorunu çözülüyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün İlçe sınırlarına kadar uzanan metrobüs hatlarına ulaşımda Yenibosna’ya kadar sefer yapan İETT hatlarının ve Özel Halk otobüslerinin ulaşamadığı alanlarda kalan vatandaşların mağduriyetini gidermek için Büyükçe

 Uygulayıcı konumda olan minibüs hatlarını temsil eden yetkililerle çalışmaya son şeklini vermek ve uygulamada karşılaşılacak durumlarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “ Bu çalışmada Celaliye Kamiloba, Tepecik, Türkoba, Güzelce, Kumburgaz,  Mimarsinan, Batıköy mahallelerinden gelen hatların metrobüse ulaştırılarak vatandaşların Atirus-metrobüs arası tekrar zahmet çekmemesi ve yüksek bir ücret ödememesini  hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Akgün: ‘’Hat sahipleri üstüne düşen fedakarlıklarda bulunması gerekiyor’’

Yapılacak yeni düzenlemeyle Cengiz Topel Caddesi ve Postabaşı Meydanında  oluşacak  yoğunluğu bu çalışma sonucu azaltacaklarını belirten Başkan Akgün Büyükçekmece halkının rahat bir ulaşıma sahip olması gerektiğini belirterek “Hat sahipleri bu konuda üstüne düşen bütün fedakarlıklarda bulunması gerekiyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul Pendik’te Profesyonel Masaj Hizmeti ve Spa Merkezi
Siyah Sacın Endüstrideki Önemi ve Doğru Malzeme Seçiminin Gücü
İstanbul Şehirler Arası Ev Taşıma Fiyatları
Bornova Oto Elektronik Sistemlerinde Uzman Çözüm Noktası
Uluslararası Akademik Dergiler ve Başvuru İmkânları