Çapkın görevden alındı!

Yardımcılarının ardından Hüseyin Çapkın da görevden alındı.

     İstanbul Merkezli Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sonrası İstanbul Emniyeti’nde başlayan görevden almalar tüm yurda yayıldı. Operasyon sonrasında onlarca emniyet müdürünün görev yeri değiştirilirken, gözler İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın‘a çevrildi.
     Emre Uslu bugün Twitter’daki sayfasında bir iddiaya yer verdi ve “Hüseyin Çapkın‘ın görevden alındığı iddia ediliyor” dedi. Öğle saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın‘ın görevden alındığı kesinleşti.
     İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın görevden alındı. Dün de 2′si Çapkın‘ın yardımcısı olmak üzere 11 şube müdürü görevden alınmıştı.

EMNİYET’TEN AYRILDI
    Hüseyin Çapkın, öğle saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldı. Çapkın, kapıda bekleyen basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadan makam aracına bindi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ön Muhasebe Programı Nasıl Kullanılır ve Avantajları Nelerdir?
İstanbul Nlp® Akademi İle Yaşam Koçluğu Hayatınızı Nasıl Değiştirir?
Fiat Araçlar İçin Kış Bakım Kampanyası Başladı
Pendik’te Anlamlı Gece: İbrahim Murat Gündüz ve Dilara İncebacak’tan Kahramanlara Destek
Yılbaşını Kutlamak İçin En İyi Kupa Bardakları Alın