Cübbeli Ahmet duruşmaya katılmadı

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün de sanıkları arasında bulunduğu davaya devam edildi. Bir önceki duruşmada tahliye edilen Ünlü, sağlık sorunları gerekçesiyle duruşmaya katılmadı.

  İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 7. duruşmaya davanın tek tutuklu sanığı Barış Sezek getirildi. Nejat Ergin’in de aralarında bulunduğu 8 tutuksuz sanık da duruşmaya katıldı. Geçtiğimiz celse tahliye edilen Ahmet Mahmut Ünlü, sağlık sorunları olduğu gerekçesiyle mazeret dilekçesi sunarak duruşmaya gelmedi. 

  Duruşmada Barış Sezek ve avukatı tahliye talebinde bulundu. Tahliye taleplerinin ardından mahkeme ara karar için ara verdi. Sezek’in ‘kuvvetli suç şüphesi gerekçesiyle’ tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ön Muhasebe Programı Nasıl Kullanılır ve Avantajları Nelerdir?
İstanbul Nlp® Akademi İle Yaşam Koçluğu Hayatınızı Nasıl Değiştirir?
Fiat Araçlar İçin Kış Bakım Kampanyası Başladı
Pendik’te Anlamlı Gece: İbrahim Murat Gündüz ve Dilara İncebacak’tan Kahramanlara Destek
Yılbaşını Kutlamak İçin En İyi Kupa Bardakları Alın