Davulcuların Sahur Mesaisi

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşları sahura uyandıran davulcuların mesaisi sürüyor.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşları sahura uyandıran davulcuların mesaisi sürüyor. Davul sesini duyan vatandaşlar sahura uyanırken, bazı vatandaşların ise balkonda halay çektiği görüldü.

Ramazan ayının renkli görüntülerinden olan davulcuların sahur mesaisi orucun 2'nci gününde de devam etti. Sokak sokak dolaşan davulcular vatandaşları sahura kaldırdı. Davulcu Ferdi Göçer, "Uyuyup kalanlar var. Onları uyandırmak zorundayız. Çok meraklı insanlar da var. En çok da davula meraklılar" dedi.

Davulcuların sesini duyduktan sonra balkona çıkan bazı gençlerin ise halay çektiği görüldü. Gençler, çok davulcuların çok güzel bir adeti yaşattıklarını belirterek diğer adetlerin de aynı şekilde yaşatılması gerektiğini söyledi. 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Kalissa Beauty & Wellness: Güzellik, Zindelik ve Bütünsel Yenilenme Noktası
Ön Muhasebe Programı Nasıl Kullanılır ve Avantajları Nelerdir?
İstanbul Nlp® Akademi İle Yaşam Koçluğu Hayatınızı Nasıl Değiştirir?
Fiat Araçlar İçin Kış Bakım Kampanyası Başladı
Pendik’te Anlamlı Gece: İbrahim Murat Gündüz ve Dilara İncebacak’tan Kahramanlara Destek