Emir Sarıgül’den belediyedeki odasına halı siparişi

Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül CHP’den 4’ncü sıra meclis üyesi adayı olmasına rağmen, yerel seçim sonuçları bile belli olmadan, Şişli Belediyesi’nde belirlediği odası için halı siparişi verdi.

Şişli’de tüm partiler seçim için yoğun bir tempoda çalışırken, belediyeyi de kimin alacağı netleşmemişken Emir Sarıgül’ün halı siparişi vermesi dikkat çekti.

BELEDİYEYİ EMİR YÖNETECEK

Ayrıca bir meclis üyesinin belediyede her hangi bir odası da bulunmuyor. Emir Sarıgül’ün bir meclis üyesi olmasına rağmen belediyede kendisinin belirlemiş olduğu odası için halı siparişi vermesi siyasi kulislerde; Şişli Belediyesi’ni Emir Sarıgül’ün yöneteceği iddialarının kesinlik kazandığı olarak yorumlanıyor.

BABA EMİR’İ RİSKE ATMAK İSTEMİYOR

OĞUL EMİR’DE MAKAMSIZ DURAMIYOR

Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir’i riske atmamak için bir makam vermeyeceği iddia edilmişti. Ama Emir Sarıgül’ü tanıyanların Emir’in bir makam almadan da duramayacağını ifade ediyorlar. Yerel seçim sürecinde de Emir’in kendi odasını belirleyip halı siparişi vermesiyle de bu iddiaların doğruluğu kesinleşmiş oluyor.

EMİR SARIGÜL HANGİ MAKAMA OTURACAK

Emir’in sahip olduğu meziyetleri gereği Şişli Belediyesi’nde hangi makama oturacağı ve ne iş yapacağı da şimdiden merak konusu oldu.  

HAYRİ İNÖNÜ GÖSTERMELİK BAŞKAN MI OLACAK?

Hayri İnönü’nün göstermelik bir başkan olacağı iddiaları Şişli’de sürekli konuşuluyordu. Her geçen günde bu iddiaların gerçekliği, yapılan uygulamalarla artmaya başladı. Şişli’de seçim sonuçları netleşmemişken Emir’in odasını dahi belirlemesi de bu iddiaları kuvvetlendiriyor.

BELEDİYEDE PARALEL YÖNETİM OLUŞTURULACAK  

Hayri İnönü’nün başkan seçilmesi durumunda da belediye de ciddi bir gruplaşmanın olacağı konuşuluyor. Bir başka iddialarda da Hayri İnönü’nün kendi seçtiği hiçbir meclis üyesinin de olmamasıyla mecliste elinin zayıf olacağı ifade ediliyor. Buna ilave olarak ta belediye de bir paralel yönetim oluşturulacağı da gelen iddialar arasında.

HAYRİ İNÖNÜ İSTİFAYA MI ZORLANACAK?

Ayrıca da İnönü’nün istediği gibi çalışmasına izin verilmeyerek ve de rahat bir belediye başkanlığı yaptırılmayarak istifaya zorlanacağı ve Emir’in başkanlık koltuğuna oturacağı da gelen iddialar arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Uluslararası Pazarlara Yön Veren Ünlü Ağrılı İş Adamları...
Araştırmacı yazar Dr. Hüseyin Demir: Meclisin Gündemi, İnfaz düzenlemesi ve Genel Af olmalı!
Tez Yazdırma istanbul
Pendik Periyodik Bakım Araçlarınızı Güvende Tutmanın Anahtarı