Emniyet önündeki eyleme müdahale

İstanbul'un da aralarında bulunduğu bazı illerde yapılan ve 15 avukatın da gözaltına alındığı operasyonları protesto eden bir grup, İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde eylem yaptı. Polis, grubu tazyikli su sıkarak dağıttı.

 Emniyet müdürlüğü önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, gözaltına alınan kişilere destek eylemi yaptı. Polisin grubun izinsiz gösteri yaptığı gerekçesiyle dağılmalarını istedi. Daha sonra gruba müdahale eden polis, tazyikli su ve gaz kullanarak grubu dağıttı. 

Kaçan göstericilerle polis arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Su ve gazdan etkilenen bir kişi araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Güvenilir ve Hızlı Bursa Hyundai Servisi Deneyimi
Beylikdüzü’nde Akü Piyasası: Kalite mi, Fiyat mı Kazandırır ya da İki Bir Arada Mümkün Mü?
 JCI Maltepe, Çevre Gününde Sorumluluk Aldı ve İlham Verdi
Diyarbakır Renault Servisi: Aracınız İçin Doğru Adres
Toyota Servis Ankara: Güvenli Sürüş İçin Uzman Bakım Hizmeti