En Güzel Yemek İçin Yarıştılar

Yemek ve mutfak Portalı 'Cook' ödüllü yemek yarışması düzenledi. Yarışmacılar en güzel yemeği yapmak için yarıştılar.

Yarışma 23 Nisan – 27 Mayıs tarihleri arasında halk oylaması ile başladı. Yarışmacılar internetten yemek tariflerini gönderdi. En çok beğeni alan ilk 10 yemek tarifi yarı finale kaldı. 5 aşçıdan oluşan jüri üyeleri, yarı finale kalan bu 10 tarif arasından 6 tarifi finale seçtiler.

Final etkinliği bugün EKS Mutfak Akademisi'nde gerçekleştirildi. 6 yarışmacı finale çıkan yemek tariflerini jüri önünde hazırladı. Yemeklerin yarışmacılar tarafından hazırlanması yaklaşık 1 saat sürdü. Yarışmacılar sırayla yemeklerini jüriye tattırdı.

Daha sonra jüri üyeleri 'en iyi yemeği' seçti. Ankara'dan yarışmaya katılan Sevgi Ünal, jürinin oylarıyla birinci oldu. Yarışmaya katılan jüri üyelerine ve yarışmacılara daha sonra plaket verildi.
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Konteyner Fiyatları Neden Bu Kadar Değişken? Uzmanlardan Önemli Uyarılar
İstanbul Gece Hayatında Yeni Buluşma: Şişli’de Army of Fighters 5 Gecesi
Oto Aydınlatma Sistemlerinde Profesyonel Yaklaşım ve Otonom Otomotiv Bcs Uzmanlığı
Araç Tamiri Hizmetlerinde Profesyonel Yaklaşım ve Mert Otomotiv Bcs Güvencesi
İstanbul’da Hayır Lokması Hizmetinde Mobil Devrim: Seyyar Lokmacı