Etiler Spor Fırtına Gibi

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Lig’de bulunduğu 9. grubu lider bitiren ve 1. Amatör Lig’e yükselen Etiler Spor sezona hızlı girdi.

2’de 2 yaparak sezona çok güzel bir başlangıç yapan 11. grup ekibinin antrenörü Erdal Dalgıç takımına ve oyuncularına çok güveniyor.

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Dalgıç, geride kalan maçların bunun bir göstergesi olduğunu dile getirdi. Dalgıç, “Takım geçen seneden başarı göstermişti; bu onun devamı. Hiç hız kesmeden, parçalamadan, bölmeden hazırlığımıza devam ettik. Üzerine takviyeler yaparak gittik. Bu da bize olumlu sonuçlar verdi.

“İDDİALI OLDUĞUMUZU HERKES BİLSİN”
Bulundukları grup hakkında da bilgi veren Dalgıç, “Bu sene de şampiyonluğa oynadığımızı gösterdik biz. Bu sene de iddialı olduğumuzu herkes bilsin. Grubumuzda iyi takımlar var. Ancak biz kendi yolumuza bakıyoruz. Çok iyiler çok kötüler diye bir ayrım yapmıyoruz. Ama bizim takımımızın iyi olduğunu herkese göstereceğiz” diye konuştu. 





Haber ve Fotoğraf: Mesut Kurtuluş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Antalyaspor'a Sambacı Stoper
Belçika ve Romanya Euro 2024'te Kazanmak İçin Mücadele Edilecek!
Fenerbahçe'nin Tarihi Kongresinde Ünlü İsimler ve Tadic Sürprizi!
Mourinho Messi'yi Yönetemediğini Kabul Ediyor: "Yetenekli Ama Yönetilemez"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yeni patronu Jose Mourinho'ya mesaj ve transfer açıklaması: