Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Mehtap Sokakta, 155 ''Polis İmdat'' hattını arayan bir kişi, evlerine zorla giren bir kişiyi bıçakla öldürdüğü ihbarında bulundu.
İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, evde üzerinden kimlik çıkmayan Cemal isimli genci boğazı kesilmiş bir şekilde ölü olarak buldu.
Polis, ihbarı yapan ev sahibi Berat E.(27) ile kız kardeşleri B.E (11) ve Dilan E'yi (17) gözaltına alarak Güngören Polis Merkezine götürdü.
Berat E'nin ifadesinde, kız kardeşinin kendisini telefonla arayarak, Cemal isimli eski erkek arkadaşının zorla eve girdiğini haber verdiğini ve eve gittiğinde karşılaştığı Cemal isimli gencin boğazını bıçakla keserek öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin olayın gerçekleştiği dairede çalışmalarını tamamlamasının ardından Cemal isimli gencin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
JCI Maltepe, Çevre Gününde Sorumluluk Aldı ve İlham Verdi
Diyarbakır Renault Servisi: Aracınız İçin Doğru Adres
Toyota Servis Ankara: Güvenli Sürüş İçin Uzman Bakım Hizmeti
Yatağan Oto Servis – Güvenilir ve Hızlı Araç Bakımının Adresi
Pentagram Kadıköy Korku Evi: Korkunun Yeni Anlamı