Harp Akademileri Komutanlığı’nda bıçaklı şahıs paniği

İSTANBUL - Beşiktaş’taki Harp Akademileri Komutanlığı’na giren eli bıçaklı bir kişi paniğe neden oldu. İçerdekileri bıçakla kovaladığı iddia edilen şahıs, askeri personel tarafından yakalandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahsın akli dengesinin yer

 İçerdekileri bıçakla kovaladığı iddia edilen şahıs, askeri personel tarafından yakalandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı açıklandı.

Alınan bilgiye göre, Harp Akademileri Komutanlığı’nın önünde ticari taksiden inen bir kişi, nöbetçilerden habersiz içeri girdi. Elindeki bıçakla içeride bulunanlara saldırdığı iddia edilen zanlı, bir askeri personel tarafından etkisiz hale getirildi. Arbede sırasında başından yaralanan zanlı, Özel Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaşananlar, Harp Akademileri Komutanlığı'nda büyük paniğe neden oldu. Çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. Yapılan araştırmada şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Olayla ilgili takip ve incelemeler sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Kapadokya’nın Nabzını Tutan Dijital Haber Merkezi
Klima Servisi ve Bağcılar Klima Montaj Hizmetleri
Enes Abiş, İbrahim Murat Gündüz’ün “Allah Türkleri Seçti” Sözünü Sosyal Medyada Gündeme Taşıdı
İstanbul Asansörlü Nakliyat Firmaları
Depo İstanbul Türkiye'nin Kurumsal Eşya Depolama Şirketi