İBB öncülüğünde, Keskin, Genç ve Akgün sel bölgesine gitti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu talimatıyla, İBB Genel Sekreteri Murat Yazıcı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Giresun’daki sel bölgesine gitti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Tüm olanağımızla Giresunlu hemşehrilerimizin yanındayız diyerek bir açıklama yaptı.

EKREM İMAMOĞLU, TÜM OLANAKLARIMIZLA YANINIZDAYIZ

Tüm olanağımızla Giresunlu hemşehrilerimizin yanındayız. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Hasan Akgün, Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç, Şişli Belediye Başkanımız Muammer Keskin ve Genel Sekreter Yardımcımız Murat Yazıcı inceleme için selden etkilenen bölgelerdeler.

MUAMMER KESKİN: “YANINDAYIZ GİRESUN!”

Bugün Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç, Büyükçekmece Belediye Başkanımız Hasan Akgün ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı ile birlikte selden etkilenen bölgelerde inceleme yapmak üzere Giresun’a geldik.

Gördüğümüz tablo içimizi yaktı ancak yaralarımızı hep birlikte, ele ele saracağız. Bu felaketi yaşayan tüm yöre halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul Huzurevi Rehberi: Doğru Kurumu Nasıl Seçersiniz?
Trabzon’da Nakliye Hizmetlerinde Güvenin Adı Armağan Nakliyat
Baneva Bungalov, Ahşap ve Üçgen Ev Modellerinde Estetik ve Konfor
Ataşehir Oto Servis Seçiminde Kalitenin Adresi
Kurtköy Oto Servis Hizmetlerinde Güven ve Kalitenin Adresi