İstanbul 36 saat susuz

İstanbul'un 10 ilçesinde 4-5 Haziran tarihleri arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile su kesintisi uygulanacak.

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre; Küçükçekmece, Bahçelievler, Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy, Güngören, Pendik, Kartal, Maltepe ve Adalar'da 4-5 Haziran tarihlerinde 36 saat süreyle sular kesilecek.

Açıklama göre su kesintisi yapılacak yerler şöyle: "4 Haziran Çarşamba günü 10.00 ile 5 Haziran Perşembe günü 22.00 saatleri arasında 36 saat süreyle Küçükçekmece Tevfikbey, Kartaltepe ve İnönü Mahallesi. Bahçelievler; Kocasinan, Şirinevler, Zafer, Hürriyet, Soğanlı, Siyavuşpaşa, Çobançeşme ve Yenibosna Merkez."

Ömerli içme suyu arıtma tesislerindeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle de 4-5 Haziran tarihlerinde 08.00 – 24.00 saatleri arasında 16 saat süreyle su verilemeyecek bölgeler şöyle: "4 Haziran Çarşamba 08.00 – 24.00 saatleri arasında Fatih; Cankurtalan, Kumkapı, Namıkkemal, Samatya, Yedikule, Fındıkzade, Eminönü, Sultanahmet, Aksaray, Saraçhane, Topkapı ve Edirnekapı civar. Zeytinburnu ilçesinin tamamı, Bakırköy; İncirli, Ataköy, Zuhurat Baba, Osmaniye, Kartaltepe, Cevizlik , Yeşillik Mahalleleri ve civarları. Güngören; Merter, Tozkoparan, A. Nafiz Gürmen, M. Nesih Özmen Mahalleleri ve civarı."

Ayrıca, Anadolu yakasında da Pendik, Kartal, Maltepe ve Adalar'ın tamamına 5 Haziran Perşembe günü 08.00-24.00 saatleri arasında 16 saat süreyle su verilemeyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Cilt Tipine ve Ten Rengine Göre Parfüm Seçimi Nasıl Yapılır?
Uluslararası Pazarlara Yön Veren Ünlü Ağrılı İş Adamları...
Araştırmacı yazar Dr. Hüseyin Demir: Meclisin Gündemi, İnfaz düzenlemesi ve Genel Af olmalı!
Tez Yazdırma istanbul