İstanbul'da şafak operasyonu

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bazı adreslere baskın yapıldı.

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabaha karşı çok sayıda adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Uyuşturucu ticareti ile bağlantılı olarak aranan 50 şüpheli ilgili düzenlenen operasyonlara özel harekat timleri ve polis helikopterinin yanı sıra, “Panzer” adlı narkotik köpeği de katıldı.

 Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, İstanbul'da 100’e yakın adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda, uyuşturucu ticareti ile bağlantılı çok sayıda zanlı gözaltına alındı. Ağırlıklı olarak Başakşehir Şahintepesi ve Tahtakale bölgesinde gerçekleştirilen operasyonlara, özel harekat timleri ve polis helikopterinin yanı sıra, “Panzer” adlı narkotik köpeği de katıldı. Ev ve iş yerlerine yapılan polis baskınında bol miktarda uyuşturucu madde, hap ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Polisler tarafından Şahintepesi’nde birer eve operasyon yapılırken, polislerin evlerdeki aramaları devam ediyor.
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Cilt Tipine ve Ten Rengine Göre Parfüm Seçimi Nasıl Yapılır?
Uluslararası Pazarlara Yön Veren Ünlü Ağrılı İş Adamları...
Araştırmacı yazar Dr. Hüseyin Demir: Meclisin Gündemi, İnfaz düzenlemesi ve Genel Af olmalı!
Tez Yazdırma istanbul