İstanbul'u kilitleyen kaza!

İstanbul, Mecidiyeköy Mevkii; Boğaziçi Köprüsü istikametinde 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Trafik uzun süre kilitlendi.

Mecidiyeköy Viyadüğü Boğaziçi Köprüsü yönünde seyreden bir otomobilin ani yavaşlaması sonucu ardından gelen 6 otomobil birbirine girdi. Kazaya karışan 34 THY 73 plakalı taksinin sürücüsü Ferhat Çırpma başından hafif yaralanırken, diğer araçların sürücüleri kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu tek yönlü olarak trafiğe kapandı.

Polis ve sağlık ekipleri, trafikten kaçmak için emniyet şeridini kullanan ve Mecidiyeköy kavşağında geri dönerek ters yönde ilerlemeye çalışan sürücüler nedeniyle kaza yerine ulaşmakta güçlük çekti. Taksi sürücüsü Çırpma olay yerine ulaşabilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan otomobillerin çekicilerle kaldırılmasının ardından D-100 karayolu tekrar trafiğe açıldı.

İŞTE SAAT 08.20 İTİBARİYLE İSTANBUL'DA TRAFİK YOĞUNLUĞU:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Kutu Sihirbazı ile Estetik, Dayanıklı ve Çevre Dostu Ambalaj
Mobil Araçlarla Hayır Lokması Dağıtımının Avantajları
En İyi 5 Tuzla Evden Eve Nakliyat Firması
Konteyner Fiyatları Neden Bu Kadar Değişken? Uzmanlardan Önemli Uyarılar
İstanbul Gece Hayatında Yeni Buluşma: Şişli’de Army of Fighters 5 Gecesi