Kartal’da kreş çocuklarına jimnastik eğitimi veriliyor

Kartal Belediyesi ve Türkiye Jimnastik Federasyonu, Kartallı kreş çocukları için el ele verdi. Kartal’da 5-6 yaş grubu çocuklara jimnastik eğitimi verilecek

Kartal Belediyesi ve Türkiye Jimnastik Federasyonu işbirliği ile Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezi kreşlerinde bulunan 5-6 yaş grubu çocuklara jimnastik eğitimi verilecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülük edip desteklediği projeyle; çocukların bedenlerini tanımaları, özgüvenlerinin gelişmesi, hareket becerisi kazanmaları ve jimnastik yeteneği olanların doğru yönlendirilmesi amaçlanıyor. Şimdiye kadar Kartal Belediyesi’ne bağlı; Merkez, Atalar Şube ve Begüm Yavuz kreşlerinden 86 öğrencinin katıldığı jimnastik eğitimine; Hürriyet, Cumhuriyet 1-2, Gümüşpınar, Merkez, Atalar Şube, Begüm Yavuz ve Soğanlık Yeni Mahalle kreşlerinden 179 öğrenci daha katılacak.

Antrenör Orhan Uygun ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından Türkiye Jimnastik Federasyonu Kartal Spor Salonu’nda verilen eğitimler; Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 45’er dakika sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

İstanbul’daki Görevine yeni başlayan Murat ATAŞCI öğrencilere sınav kaygısı konulu seminer verdi.