Leventspor rövanşıda aldı

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta İFA, seyircisiz oynadığı karşılaşmada Leventspor ile karşılaştı.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta İFA, seyircisiz oynadığı karşılaşmada Leventspor ile karşılaştı. 
 
Kartal Bulvar Stadı'ndaki zorlu randevuda Leventspor, rakibini Alibeyköyspor'dan yeni transferi Soner Mor'un (2) ve Musa Demir'in golüyle rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş temsilcisi 67.dakikadan itibaren de mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Karşılaşmayı İzmir Bölgesi Hakemlerinden Emre Kargın, Erdal Özçelik ve Ozan Emrah Çaycı Hakem triosu yönetti. Leventspor ilk yarıda üstün bir futbol sergilerken, ikinci yarıda skor 3-0 olduktan sonra ve son 25 dakika İFA oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Ancak Küçükçekmece ekibi gol yollarında etkisiz kalınca iyi oyununu golle süsleyemedi.

Ali Cansun ilk kez
Leventspor'un Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansun bu karşılaşmada takımıyla birlikte ilk kez sahada yer aldı. 68.dakikada sahada yer alan Ali Cansun hücum hattında önemli işlere imza attı.
 
Karşılaşmanın 22.dakikasında ceza sahasına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Ali Cem'in şutunda top Soner'in önüne düştü. Soner yarım vole ile şutunu atarken top İFA ağlarıyla buluştu.0-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
 
Yeni transfer Soner iki kez sevindi
İkinci yarıda 56.dakikada İFA savunması kendi yarı alanında pas yaptığı esnada Ali Cansun ile Ali Cem'in baskısı sonuç getirdi. Ali Cem topu kaptı ve Muhammet'e topu aktardı. Muhammet'in ortasında arka direkte Soner bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve fark 2'ye çıktı. 65.dakikada serbest vuruşu Ömer kullandı. Savunma oyuncusu Musa kafa ile skoru 3-0'a getirdi.
 
Musa golünü attı iki dakika sonra kırmızı gördü
Leventspor'un 3.golünü rakip filelere bırakan Musa, bu golden 2 dakikada sonra ceza alanının hemen önünde rakibine yaptığı faulden dolayı ikinci sarı karttan dolayı maçtan ihraç oldu.
 
İFA penaltıdan yararlanamadı
90.dakikada Ali Cem'in müdahalesi ile Ekrem yerde kaldı. Maçın Hakemi penaltı noktasını gösterirken topun başına geçen Muhammet Ali Atam şutunda top önce üst direğe çarptı sonra da gol çizgisine düştü. İFA’lılar bu pozisyonda gol beklerken, Yardımcı Hakem oyunu devam ettirdi.
 
90+2.dakikada Furkan iki kişiyi oyundan düşürdükten sonra kale çizgisinden ortasını yaptı ve Ekrem topu ağlara göndererek farkı 2'ye indirdi. Mücadele başka gol olmazken Leventspor maçı 3-1 kazanıp İFA'yı iki maçta da yenmenin mutluluğunu yaşadı. Leventspor bu galibiyetle puanını 24'e yükseltirken, İFA 25 puanda kaldı.
 
 
 
 
Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri