Cinayetin, Atay ile arkadaşları arasında eski kız arkadaşa ait telefonun istenmesi sebebiyle işlendiği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Abdülkadir Ali Y. (19), tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Esenyurt'ta 9 Ocak akşamı gerçekleşen olayda, liseli Gökhan Atay bıçaklanarak öldürüldü. Konuyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Atay ile arkadaşları Abdülkadir Ali Y. ve Soner E. (20) arasında, Soner E.’nin eski kız arkadaşına ait telefonun istenmesi sebebiyle tartışma yaşandığını belirledi. Polis, Abdülkadir Ali Y.’nin Atay’dan Soner E.’nin eski kız arkadaşının telefonunu istediğini, Atay’ın da bu durumu Soner’e anlatması sebebiyle arkadaşlar arasında tartışma ve kavga yaşandığını tespit etti.
Konuşmak için bir araya gelen arkadaşlardan Albürkadir Ali Y., tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 2 arkadaşını bıçakla yaraladı. Kalbinden bıçaklanan Atay, olay yerinde hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan Albürkadir Ali Y., tutuklanıp cezaevine gönderildi.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Ön Muhasebe Programı Nasıl Kullanılır ve Avantajları Nelerdir?
İstanbul Nlp® Akademi İle Yaşam Koçluğu Hayatınızı Nasıl Değiştirir?
Fiat Araçlar İçin Kış Bakım Kampanyası Başladı
Pendik’te Anlamlı Gece: İbrahim Murat Gündüz ve Dilara İncebacak’tan Kahramanlara Destek
Yılbaşını Kutlamak İçin En İyi Kupa Bardakları Alın