Murat Ongun: İBB'deki koronavirüs vaka sayısını açıkladı

İBB Sözcüsü Murat Ongun, belediyede hayatını kaybeden ve koronavirüse yakalan personel sayısını açıkladı.

Tüm Dünya’yı etkisine alan koronavirüs salgını sağlık çalışanları kadar, diğer kamu görevlilerini de etkilemiş durumda.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, belediye ve iştiraklerdeki görevli birçok personelde virüs tespit edildiği açıklanmıştı.

İBB’DE, 1 VEFAT, 433’TE VAKA VAR

İBB'den yapılan açıklamada, koronavirüs nedeniyle hastalanan personel sayısının 433'e yükseldiği belirtildi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, "Ulaştırmada görevli çalışma arkadaşımız Ahmet Hakan Fenerci'yi de maalesef salgın nedeniyle kaybettik" ifadelerini kullandı.

İŞTE, MURAT ONGUN’UN AÇIKLAMASI

Ne yazık ki; Covid 19 testi pozitif çıkan personel sayımız bugün itibariyle 433’e yükselmiştir. Ulaştırmada görevli çalışma arkadaşımız Ahmet Hakan Fenerci'yi de maalesef salgın nedeniyle kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve İBB ailemize başsağlığı dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Mobil Araçlarla Hayır Lokması Dağıtımının Avantajları
En İyi 5 Tuzla Evden Eve Nakliyat Firması
Konteyner Fiyatları Neden Bu Kadar Değişken? Uzmanlardan Önemli Uyarılar
İstanbul Gece Hayatında Yeni Buluşma: Şişli’de Army of Fighters 5 Gecesi
Oto Aydınlatma Sistemlerinde Profesyonel Yaklaşım ve Otonom Otomotiv Bcs Uzmanlığı