Okmeydan Hastanesi'nde sıcak dakikalar

Bahçelievler'de polis karakoluna saldırı düzenleyen kadın saldırganın tedavi gördüğü hastaneye destek için gelen bir grup göstericiye polis müdahale etti.

Bahçelievler'de dün karakola gerçekleştirilen saldırıda yaralanan kadın saldırgana destek için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen TAYAD'lı bir grup, basın açıklaması yapmak istedi. Pankart açarak teröriste destek eylemi yapan gruba polis engel oldu.
Grubun elindeki pankartı alan polis, göstericileri hastanenin dışına çıkartmak istedi. Yaşanan gerginliğin büyümesi üzerine polis, göstericileri gözaltına aldı. Gözaltına alınmamak için direnen göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı. Bu sırada bazı eylemcilerin yerlerde sürüklendiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Konteyner Fiyatları Neden Bu Kadar Değişken? Uzmanlardan Önemli Uyarılar
İstanbul Gece Hayatında Yeni Buluşma: Şişli’de Army of Fighters 5 Gecesi
Oto Aydınlatma Sistemlerinde Profesyonel Yaklaşım ve Otonom Otomotiv Bcs Uzmanlığı
Araç Tamiri Hizmetlerinde Profesyonel Yaklaşım ve Mert Otomotiv Bcs Güvencesi
İstanbul’da Hayır Lokması Hizmetinde Mobil Devrim: Seyyar Lokmacı