Pendik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarında Çamçeşme, Kavakpınar ve Güllübağlar mahallelerine ait yaklaşık 210 hektarlık alan tamamlandı. 9 Kasım'da askıya çıkan söz konusu imar uygulaması, binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. 10 Aralık'a kadar askıda kalacak olan imar uygulaması hakkında vatandaşlar mahallelerdeki muhtarlıklara ve Belediye Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne başvuru yaparak askıya çıkan uygulama hakkında bilgi alabilecek.
Açıklamada, ilçenin 3 mahallesini içeren ilgili uygulamanın 10 Aralık'ta dolan askı süresi sonrasında 11 bin kişiye tapuları verileceği belirtildi.
Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'in görüşlerine yer verilen açıklamada,
"Yaptığımız imar uygulamasında şehrin ve vatandaşlarımızın sorununu çözerken kimsenin mağdur olmaması için daha uzun süren titiz bir çalışma yaptık. İmar uygulaması yaptığımız bölgelerde halkımızın ihtiyacı olan hizmetlere yönelik gerekli alan tahsislerini de sorunsuz şekilde gerçekleştirdik. Ümit ediyorum ki 10 Aralık'tan sonra vakit kaybetme
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Kutu Sihirbazı ile Estetik, Dayanıklı ve Çevre Dostu Ambalaj
Mobil Araçlarla Hayır Lokması Dağıtımının Avantajları
En İyi 5 Tuzla Evden Eve Nakliyat Firması
Konteyner Fiyatları Neden Bu Kadar Değişken? Uzmanlardan Önemli Uyarılar
İstanbul Gece Hayatında Yeni Buluşma: Şişli’de Army of Fighters 5 Gecesi