Sabah yürüyüşünde ölüm

64 yaşındaki Mustafa Çalık sabah yürüyüşü için çıktığı sahilde hayatını kaybetti. Ölüme kalp krizinin yol açtığı sanılıyor.

Maltepe'de sabah sporu için evden çıkan yaşlı adam sahildeki bir bankta ölmüş olarak bulundu. 64 yaşındaki adamın ölümüne yürüyüş yaptığı sırada geçirdiği kalp krizinin yol açtığı sanılıyor. 

EVİNDEN SABAH YÜRÜYÜŞÜ İÇİN ÇIKTI
Öğrenildiğine göre sabah sporu yapmak için evinden çıkan 64 yaşındaki Mustafa Çalık İdealtepe Sahilyolu'nda yürüyüş yaparken aniden fenalaştı. Çalık yol kenarındaki bir bankt hareketsiz olarak bulundu.  Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mustafa Çalık'ın öldüğü belirlendi.

ÖLÜM NEDENİ KALP KRİZİ
Çalık'ın ölümüne yürüyüş yaptığı sırada geçirdiği kalp krizinin yol açtığı sanılıyor
Polis ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiği bankın çevresine güvenlik şeridi çekti. Sabah sporu için yürüyüş yapanlar da olan biteni endişeli gözlerle izledi.  . Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden emekli olduğu öğrenilen Mustafa Çalık'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul Nlp® Akademi İle Yaşam Koçluğu Hayatınızı Nasıl Değiştirir?
Fiat Araçlar İçin Kış Bakım Kampanyası Başladı
Pendik’te Anlamlı Gece: İbrahim Murat Gündüz ve Dilara İncebacak’tan Kahramanlara Destek
Yılbaşını Kutlamak İçin En İyi Kupa Bardakları Alın
Ev ve İşyerleri İçin Profesyonel Böcek İlaçlama