Sağlıkçı kaleciyi sakatladı

Esentepe Adıyamanspor’un başına gelen bu olay az görülür cinsten… Süper Amatör Lig maçında sağlıkçının sıktığı Soğutucu Sprey, kalecinin ayağını yaktı.

Esentepe Adıyamanspor’un başına gelen bu olay az görülür cinsten…  Süper Amatör Lig maçında sağlıkçının sıktığı Soğutucu Sprey, kalecinin ayağını yaktı.

İstanbul’da sağlıkçıların yetersiz oldukları, bazılarının daha önce bu işi yapmadığını, atandıkları maçlara gitmedikleri, çantalarının boş olduğunu duymuştuk. Bu hafta iki ilginç olay yaşandı. Birisinde sağlıkçı görevi yapan kişi, futbolcunun kafasına soğutucu sıkmaya kalkıştığı için sporcunun Antrenörü tarafından azarlanınca ilk müdahaleyi yapamadı. İkinci olay daha ilginç…

İstanbul Süper Amatör Ligde oynanan Davutpaşaspor-Esentepe Adıyamanspor maçının son anlarında rakibinin tekmesi sonucu sakatlanan Sultangazi ekibinin kalecisi Zafer Gül için Hakem tarafından saha içine ilk yardım personeli çağrıldı. Gerisini Esentepe Adıyamanspor Yöneticisi Volkan Akçelik’den aktarımıyla okuyalım;

Başka kalecileri kalmadı
"Maçın sonlarına doğru kalecim Zafer Gül’ün ayağına Davutpaşasporlu oyuncunun tekmesi geldi. Hakem de hemen ilk yardım personelini içeri çağırdı. Genç birisiydi. Çantasının boş olduğunu maç içinde Davutpaşaspor Kulübesine gidip malzeme almasından anladık. Bu kişi, Zafer’in ayağına soğutucu sıktı ama Zafer’in soğutucu sıkılan ayağı aniden kabardı. Sonra anladık ki, meğer yanlış yere soğutucu sıkmış ve çok yakından sıkarak cilde zarar vermiş. Zafer iki gündür yürüyemiyor. Ayak kabarmış, su toplamış, benim bildiğim soğutucu yaklaşık 20-30 cm uzaktan sıkılarak kullanılır ama bu arkadaş 1 cm mesafeden sıkarak ayağı tahriş etmiş. Perşembe Kanlıcaspor, Pazar Yücespor maçlarımız var.  Başka kalecimiz yok. Ne yapacağımızı şaşırdık. İASKF’ye suç duyurusunda bulunacağım. Böyle sağlıkçı olacaksa hiç olmasın daha iyi!

Ali Kemal Demir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Manchester United'ın Facia Sezonu: Saha İçinde ve Dışında Mücadele