Sarai Sierra'nın Ölüm Sebebi Kesinleşti

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın: Sarai Sierra başına vurulmak suretiyle öldürüldüğü kesin.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul'da 21 Ocak'ta kaybolan ve dün polis tarafından cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra'nın öldürülmesiyle ilgili olarak, "Başına vurulmak suretiyle öldürüldüğü kesin ama diğer bilgilere ulaşabilmek için araştırmalarımız devam ediyor" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Prag'a uğurlamak için Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne gelen İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın burada açıklamalarda bulundu.

ABD'li Sarai Sierra'nın öldürülmesiyle ilgili soruya Çapkın, "Henüz çalışmalar sürüyor. Adli tıp raporu çıkmadı ama kesin olarak başına vurulmak suretiyle öldürüldü. Öbür tarafını çalışıyoruz. Kesin bilgilere ulaşabilmek için biraz çalışmamız gerekiyor" diye cevap verdi.

Gazetecilerin, "10'u aşkın kişi gözaltına alındı kişilerle ilgili bilgiler neler" sorusu üzerine Çapkın, "Onlarla ilgili de çalışıyoruz şimdi peşin bir şey söylememiz çok doğru görülmüyor" diye konuştu.
Basın mensuplarının, ABD'li fotoğrafçının "İstanbul'da bulunma amacı nedir?" sorusu üzerine Hüseyin Çapkın, "Turist olarak tek başına geziyor." dedi. Sarai Sierra'nın "ajan ya da kurye olduğuna" ilişkin sorularına ise "Öyle bir tespitimiz yok" diye yanıtladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Kapadokya’nın Nabzını Tutan Dijital Haber Merkezi
Klima Servisi ve Bağcılar Klima Montaj Hizmetleri
Enes Abiş, İbrahim Murat Gündüz’ün “Allah Türkleri Seçti” Sözünü Sosyal Medyada Gündeme Taşıdı
İstanbul Asansörlü Nakliyat Firmaları
Depo İstanbul Türkiye'nin Kurumsal Eşya Depolama Şirketi